reklama

Styczeń 2015

reklama
żelka - czytaj dokładniej ja napisałam tak <<Moja kuzynka robiła wesele w drogim hotelu, mieszkają teraz w maleńkim wynajętym mieszkanku są po 30 dzieci nie mają, kupili sobie psa.

Różnie sobie ludzie układają życie, ważne żeby sami byli w nim szczęśliwi. ..>>

Wydali całą kasę na ten hotel i wesele i zabrakło im na resztę. Dla mnie ważniejszy byłby byt a nie postawienie się i pokazanie się. Ale nikogo nie oceniam ich sprawa.

Bada m. - dziś u Julki jedyny w tym tygodniu normalny dzień szkolny bo wczoraj wycieczka a w pn i wt jasełka a w piątek wigilia. I koniec do 7 dwójka potworków w domu. :szok::szok::szok: i 3 w brzuchu hahahahahah Ty bedziesz z 3 na zewnątrz :-)

oooo miała być edycja a weszło osobno sorki....

Skąd te dzieci biorą siłę?? A. czekała wczoraj na tatę, życzenia, tort itd i poszła spać przed 12 a wstała oczywiście jak zwykle :-P w sobotę to ona ma urodziny :O zdecydowanie grudzień nie ma miejsca na kolejne świętowanie, więc drogi synku, czekamy!

Miłego dnia!

hello:)

ja miałam slub kościelny i wesele choć wcale mi na tym nie zależało. na weselu była już w ciąży o czym jeszcze nie wiedziałam. mieszkaliśmy już wtedy chyba pół roku razem. ale nie żałuję, bo mam fajne wspomnienia. ślub i wesele miałam wyjazdowe. robiliśmy w małym drewnianym kościółku w górach, wesele w takim ośrodku wczasowym z noclegiem i obiadem na drugi dzień. ośrodek mieliśmy wtedy na wyłączność, bo to był maj, więc nikt się nie kręcił. i na dodatek wcale tam nie organizowali wesel, więc moje było za śmieszne pieniądze od osoby. u mnie życzyli sobie około 200 zł/os. na sali, a tam z noclegiem i obiadem na drugi dzień (plus małym rabatem) wyszło jakoś 130 zł/os. :szok::szok:. ludzi miałam jakoś 50 osób i podobnie jak - jezyk - po oczepinach poszliśmy spać, bo jakoś dziwnie się czułam (ciążą), a goście się bawili. panieńskiego i kawalerskiego nie robiliśmy. zresztą my mało tradycyjni jesteśmy :-D:-D

miłego dnia ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry