• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Tasia moja koleżanka tez nie miała żadnych znaków, nawet brzuch jej się nie obniżył, aż pewnego dnia wstała rano zrobiła staremu śniadanie on wyszedł i 15min później jak szła się przebrać wody jej odeszły :P i mówi że tak zdziwiona w życiu nie była :P

Żelka to mój niech wychodzi juz :P ewidentnie mu nie pasuje w brzuchu i ja też nie lubię tego wiec jak juz przyjdzie kiedyś mój czas to znów się posikam z radości :D

Doggi właśnie miałam tak samo. I na porodówkę ze śmiechem pojechałam, aż położna patrzyła na mnie jak na idiotkę. Jak zobaczyła, że mam rozwarcie 6 cm i żadnych skurczy to też w szoku była.

Mam też dość brzucha jak Doggi. Marzę żeby ubrać swoje dżinsy i kurtkę no i różne inne ubrania a nie wciąż to samo bllleeeee. Dolegliwości ciążowe i hemo mnie dobijają. Co się położę to zasypiam nie wiem czemu tak mam. W 3 ciąży to chyba nie mam co liczyć na jakieś zwiastuny pewnie jak nadejdzie czas to się zacznie i już. Chociaż nie wiem. Mnie na KTG w szpitalu zaskoczyli że 1/4 porodu mam za sobą a ja nic nie wczułam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry