reklama

Styczeń 2015

reklama
Tasia moja koleżanka tez nie miała żadnych znaków, nawet brzuch jej się nie obniżył, aż pewnego dnia wstała rano zrobiła staremu śniadanie on wyszedł i 15min później jak szła się przebrać wody jej odeszły :P i mówi że tak zdziwiona w życiu nie była :P

Żelka to mój niech wychodzi juz :P ewidentnie mu nie pasuje w brzuchu i ja też nie lubię tego wiec jak juz przyjdzie kiedyś mój czas to znów się posikam z radości :D

Doggi właśnie miałam tak samo. I na porodówkę ze śmiechem pojechałam, aż położna patrzyła na mnie jak na idiotkę. Jak zobaczyła, że mam rozwarcie 6 cm i żadnych skurczy to też w szoku była.

Mam też dość brzucha jak Doggi. Marzę żeby ubrać swoje dżinsy i kurtkę no i różne inne ubrania a nie wciąż to samo bllleeeee. Dolegliwości ciążowe i hemo mnie dobijają. Co się położę to zasypiam nie wiem czemu tak mam. W 3 ciąży to chyba nie mam co liczyć na jakieś zwiastuny pewnie jak nadejdzie czas to się zacznie i już. Chociaż nie wiem. Mnie na KTG w szpitalu zaskoczyli że 1/4 porodu mam za sobą a ja nic nie wczułam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry