reklama

Styczeń 2015

w zeszłym roku koleżanka mojego męża z pracy urodziła 31.12. o godz. 23:50. dziecko jest z roku 2013. powiedzieli jej, że tak 2-3 min przed to dałoby radę, ale 10 to już za dużo... ;-)

przypomniało mi sie, że po porodzie wyszło mi mnóstwo takich czerwonych drobnych plamek na buzi. jakby jakaś wysypka :baffled:

reklama
Matko, to ja w porównaniu do Was nie maluję się wcale :-D
Na wyjście (do sklepu czy coś) maluję same rzęsy, a tak na co dzień to w ogóle nic a nic :-D
Ale to przez to, że całe liceum i studia malowałam się dość mocno (właśnie podkłady, kreski, cienie, róże) i jak czasem umalowałam same rzęsy z braku czasu czy z lenistwa, to mnie ludzie pytali, czy umieram, bo taka nieumalowana :baffled:
I na wyjście ze szpitala na bank się malować nie będę, bo w drodze z oddziału do samochodu i z samochodu do domu z pewnością nikogo nie spotkam :-D

Nóg golić w szpitalu nie będę, przed porodem planuję jeszcze z raz potraktować depilatorem, więc z pewnością nie odrosną, z cipką nie będzie mi się chciało walczyć w szpitalnych warunkach, jedynie pachy zostają :-D

jezyk, tak-naturalnie. to chyba od wysiłku, ale nie wyglądałam za pięknie (to tak odnosnie tego malowania się w szpitalu:-D).

LayDeek, no mi szkoda było tej laski, bo co to 10 minut. no ale nie dało rady w jej szpitalu i koniec.

reklama
ja zapomniałam że jest coś takiego jakkosmetyki do makijażu :P ale chybasobie spakuje do szpitala żeby ludzi nie straszyć bo przy oli to ludzie nie mogli mnie poznać jak przychodzili tak mi kasta spuchła przy poroodzie :P

matko ja to jakbym jutro rano urodziła to bym błagała na kolanach żeby napisali 01.01.2015 :P
chociaz moj kolega urodził się w sylwestra o 23.57 i jest z sylwestra,ale jego mama mówiła mi ze nawet nie wpadła na to zeby prosic zeby inaczej zapisali a to prawie 30 lat temu było wiec wszystko inaczej wyglądało :P

wezcie ode mnie te zelki hharibo !!!!! dostałam od T wielką pakę 500g i zostało kilka na dnie ;( ja dzis cały czas cos jem i przestac nie moge ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry