reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b matko weź wyciskaj tego twojego prawie narzeczonego, pięknie opisał to z perspektywy samca. Tak hak Nulini płakałam i sikałam ze śmiechu równocześnie :)

Bada usiadłam żeby uzupełnić i wtedy przyszedł T żeby bieżnie rozłożyć <wstydniś> i poszłam na spacer na biezni :D uzupełnienie jak się położę do łóżka bo i tak nie sypiam a będę miała co robić ;)

Dziewczyny puki co nie wiem czy wiesiołek coś da konkretnie ale skurcze mam konkretne wiec puki co działa lepiej niż sex, olejek rycynowy, herba z malin,sprzątanie i spacery, razem wzięte (przy oli nic nie dawały) mam skurcze takie ze cho cho nosz kurde muszą choć trochę pomóc ;)

reklama
Żelka jsk nie jął tak, co prawda zrobiłam tylko spacerek, przeszłam 3km w tempie 4,5km/h wiec żółwie tempo ale jestem zakochana w niej i nie mogę się doczekać pierwszego biegu

Bada jutro spoko o 22 zaczynam :P

Doggi ku.rde ja sprzątam całymi dniami, leżę po sklepach i po schodach dość często bo mam kabelek u góry i nic
...no prócz tego co było na wizycie ale nie wiem czy coś się ruszyło....

Ja si€ maluje jak wychodze z domu,najczęściej podkład i tusz do rzęs.pewnie to wezmę na wyjście ze szpitala.co do gotowania to zapasów nie robie,mój troch€ gotuje ale musi mieć dokładny przepis.

Doggi, ja się naoglądałam tych wypasionych bieżni, bo jakoś pół roku temu spotykałam się z przedstawicielami firm typu fitness consulting itp. jezu, ale te ceny. bieżnia za 80 tys. ja pierdziele... :szok:

reklama
Sprite no te wypasione są zaje.biste ale ceny... Kosmos :( mój kupił mi elektryczną ale na domowe warunki ale co trzeba ma ;) i mogę ustawić sobie bieganie pod górkę nawet wiec dla mnie bomba :) rozpędza się do 16 km/h wiec dla mnie w zupełności starczy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry