reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta to ja dziś idę kupić milion butelek z woda z dziubkuem (koleżanka mówiła że ja po każdym.cc suszy a ruszyć Sue ciężko i te butle wygodne) poza tym jakiś dezodorant mini i inne pier.doły zbędne :P z nudów po prostu :P

Femme zależy w kogo się wda :P ja to bym tylko chciała żeby urodził się z włosami a nie łysy jak.ola. Ja miałam takie piękne czarne włosy on tez by mógł w ramach odkupienia win :P

Ostatnia edycja:
Doggi ja te z dziubkiem już kupiłam, bo jak leżysz całkiem na płasko to najlepiej z takiej się napić.
Kosmetyki mam już spakowane, jedynie szczoteczkę do zębów i suszarkę do włosów w środę dopakuje.
Dzisiaj wyślę Ł na zakupy to mi jeszcze dokupi jakieś krakersy itp żeby z.głodu nie umrzeć w tym szpitalu :-P

Alecta no ja sucharki sobie kupuje. Matko ja umrę z głodu!! Ja w sumie wszystko mam kosmetyki i inne cuda ale już wymyślam chyba z nudów i dla zabicia czasu :P nawet chyba jeszcze do fryzjera pójdę w piątek, kto wie kiefy znów się urwe z chaty :P

W ogóle gin powiedział dolores ze najpóźniej w piątek wypisza mnie zec szpitaka może szybciej jaj wszystko bedzue ok 3-5dni trzymają

W ogóle to jestem przerażona, nie tyle cc co cewnikiem!!! Boję się montowania tego szitu straszenie, ale to po ostatnich moich doświadczeniach z nim :(

I zostawiała mnie Megami :-(a tak się jeszcze wczoraj broniła:-)

U mnie noc bezsenna, zawsze tak mam jak jest pełnia, a mąż w pełnej gotowości, co westchnęłam, zastękałam to od razu "co się dzieje?" on bardzo chciał mieć dziś wolne, no ale nie udało się :-)

Pojechałam rano na badania, pielęgniarka powiedziała, że chyba jeszcze nigdy nie widziała tak wysoko brzucha w tak później ciąży i spokojnie to jeszcze ze 2 tygodnie mi wróży. Wróżbitka mi się kurcze znalazła :crazy:

I zostawiała mnie Megami :-(a tak się jeszcze wczoraj broniła:-)

U mnie noc bezsenna, zawsze tak mam jak jest pełnia, a mąż w pełnej gotowości, co westchnęłam, zastękałam to od razu "co się dzieje?" on bardzo chciał mieć dziś wolne, no ale nie udało się :-)

Pojechałam rano na badania, pielęgniarka powiedziała, że chyba jeszcze nigdy nie widziała tak wysoko brzucha w tak później ciąży i spokojnie to jeszcze ze 2 tygodnie mi wróży. Wróżbitka mi się kurcze znalazła :crazy:

goferek, ja Ci wróżę max 4 dni :-)

Tez pojechałam dzis na badania i piguła pyta się który tydzien ciazy. Wiecie, że musiałam sie chwile zastanowić :-)

Goferek, długo czekałaś na naklejkę? I od sprzedawcy madrras bralas??

Goferek trele morele moja koleżanka do końca ciąży miała wysoko brzuch (njectak jak Nulini ale wysoko) bała się se przenosi a urodziła w terminie, hej lekarz mówił ze niektóre kobiety taki mają urok, taka ich budowa ze brzuch wysoko :)

LayDeeK, ja brałam naklejki od bware_pl, czekałam chyba 2dni, bardzo szybko wysłali.
Jak chcesz to wyślę Ci kupon rabatowy od nich dostałam 10% z instrukcją jak z tego kuponu skorzystać.

Z mężem robimy zakłady kiedy urodzę, on obstawia 6 stycznia, ja 8 stycznia (7.01. mam iść po skierowanie do szpitala jak nic się nie zacznie).

Jak dla mnie to mogę mieć brzuch nawet pod brodą, byle mi już nie ciążył :-)

Ja to mam wrażenie, że brzuch ciągnie mocno w dół, mały ponoć nisko głową ale brzuch jakoś specjalnie się nie obniżył. Także cóż..nie pozostaje nic innego jak czekać do czwartku, zobaczymy co powie na wizycie ;-)

Ależ mamy obfity początek roku, dziewczyny pchają się na porodówkę :-)

reklama
femme, to powiem Ci, że z Młodą zawsze był spokój, na każdym szczepieniu i pobieraniu krwi lekarki i pielęgniarki były w szoku, bo ona w ogóle nie płakała, ani razu, dopiero jak starsza była, to łezkę uroniła, ale akcji z histerią nie było.
No i teraz pierwszy raz w życiu miała pobieraną krew z żyły, do tej pory zawsze z paluszka...
Cały czas jej powtarzaliśmy, że musi być dzielna, bo jest duża i jak Mały Dzidziuś będzie miał badania, to ona go będzie pocieszać, że nie boli :-D

sprite
, w szpitalnym laboratorium babeczka mi powiedziała, że z dziećmi to bez kolejki przyjmują, ale to też zależy od punktu, bo w jednym mam tak, że kolejka na ulicy się zawija i nie przepuszczają ciężarnych, a w tym dzisiaj właśnie są przywileje...

Suseł,
u mnie też właśnie wali śniegiem, ale jest minimalnie na plusie, więc chlapa :crazy: Za to sanki wczoraj zaliczyliśmy :-D

Doggi,
szkoda, że nic nie udało się załatwić :-(

goferek,
nie słuchaj głupiego gadania, ja do samego porodu miałam brzuch pod cyckami a każdy mi wróżył poród w grudniu, bo brzuch tak nisko :confused2:

Kurde, na piłce bym poskakała, żeby ten bandzioch obniżyć, ale skąd tu piłkę wytrzasnąć :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry