reklama

Styczeń 2015

Wróciłam do domu. Wypożyczyłam jakieś głupie filmy, kupiłam se nowy puder, jedzenie do szpitala na czas porodu i po porodzie :-D Czekam aż ziemnory się zrobią i za małżem i się najemy. Tym czasem zapycham się precelkami - nie pamiętam kiedy je jadłam :-D

Mysza dasz radę , głowa do góry :-)

reklama
Dziewczyny,
Wy przynajmniej macie jakieś objawy typu skurcze, bóle, odchodzący czop. A u mnie wielkie nic. No moze oprócz twardniejącego brzucha. Im bliżej terminu, tymbardziej jestem zniecierpliwiona. Mam dzis doła :-(
Jedyny plus, to to że G wyzdrowiał.

Lay tam czop, mi odszedł i co i nic. Ciebie weźmie z nienacka! Ja dzisiaj aż kuśtykałam takie skurcze miałam ale mi się do porodu mimo wszystko nie spieszy.... serio.... :eek: A że G wyzdrowiał to ogromny plus!!! Nie dołuj się :rofl2:

Mommy enjoy your evening :)
Mnie czekaja zakupy w Rossmann w końcu na gwiazdkę dostałam kartę podarunkowa na 200zyla :D

LayDeek objawy chu.ja warte sa! Moja koleżanka bez zadnych objawów nnawetstawianie brzucha obudziła się 2dni przed terminem odprawila chłopa do pracy i nagle jej wody odeszły :) więc wiesz ją myślę że lepiej nie mjec żadnych objawów i poród cię bierze z znienacka niż, mieć i się modlić żeby to było to a nie jest

Eh.. gadalam z mama i dola mam
Syn ich znajomych ok 20paru lat ma raka jader
Moj wujek ma raka kosci z przerzutami, 82lata, operowac juz nie beda. Ma czekac ... na zbawienie chyba...

Agulqa,masakra,przykro mi bardzo.ja chwilowi odpuści£am i mała dostała trochę butelki.wisiała na mnie ponad 2 h ale nic nie jadła tylko sie denerwowała.to przez to więzadełko nie umiała dobrze ssać.teraz już lekarka przeci€ła i powinno być dobrze.pokamu na razie też nie mam za dużo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry