• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
LayDeek też muszę sobie takie saszetki kupić, bo smak herbatki laktacyjnej powoli mi się nudzi :-P

Agulqa Robsonowi przejdzie na pewno ;-)

Ł pojechał kupić katarek, bo frida nie odciąga małej wszystkiego i ciagle charczy jej w tym nosku.
Jutro mamy kontrolę u neonantologa, ciekawe ile Lili przybrała :-)

Kurde a u nas kikut się trzyma i nie wygląda na takiego co by chciał odpaść...

Mały słodko cały dzień śpi na przerwy z jedzeniem. Teraz idziemy się kąpać ;-)

Na mnie zawsze działała kawa na czczo lub sok marchewkowy,taki wyciskany. Jakoś minę£a ta niedziela,ale cieżko było.Nina przechodziła samą siebie w marudzeniu i buntowaniu sie.chyba wchodzi w bunt 4-latka,masakra...Jagoda na zmiane śpi i je

Mój śpi... Od 16 ciągle cyc i kilkuminutowe drzemki, mam nadzieję, że teraz trochę pośpi... W nocy pewnie znów co 1-2 h pobudki... Żre i żre, rośnie jakbym drożdże jadła... Nie żebym narzekała na to, że rośnie, ale jak czytam o 8h snu lub tylko 3 pobudkach w nocy... Ach :-P

A ja sobie leze sama i odpoczywam a mezol doglada malego :-) wykapany na spiaco kontynuuje sen na brzuszku :-) zaraz powinien obudzic sie na cyca i juz zasnie na noc :-)

Megami u mnie w ciagu dnia tez potrafi tylko jesc i spac po kilka minut i dalej jesc, ale mam nadzieje ze nie zapesze, bo w nocy budzi sie tylko kolo 1.00 i 4.00 i pozniej juz co godzine albo i szybciej :-) juz tak wczesnie zaczynamy dzien :-P

Dziewczyny a nie ten slod jeczmienny czy jak to sie zwie kupujecie?

Jezyk jak mojego dzis bedzie bolal to ide sie powiesic bo to na pewno bedzie moja wina!!!(wg ł)

Megami ja tez nie wie co to 8h snu lub 3pobudki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry