• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Agulqa ja też mam te małe buteleczki w razie w ;-)
A teraz robiłam zamówienie w Gemini to zamówiłam jedno opakowanie Bebiko żeby w razie czego mieć.
Czasem nie mam z czego odciągnąć, a gdybym chciała czy musiała gdzieś wyjść to nie muszę się stresować, że młoda się zaplacze z głodu.

reklama
Nulini no to niezle!!!

Agulqa_b ja wychodzę czasami na 1-2 godz i nie zostawiam mleka :P Tymuś cycuje co 2,5-3 godz w dzien wiec nie potrzeba. Poza tym chlopy (przynajmniej mój tak ma) na każdy placz stwierdzaja ze jest glodny nawet jak jadl niecala godz temu ;)

Kurcze mialam jechac na zakupy, ogarnelam mieszkanie i juz mi sily opadly...

Agulqa_b najlepiej nagraj sobie płacz młodego i puszczaj, nic tak nie nakręca mleka jak płacz dziecka, jak młody płacze yooje cycki odcrazu napi.erdalają i nachodzi mleko

Megami nienawidzę tego uczucia, u mnie to mrowienie to ból straszny.

Nulini wow ładnie przybiera. Mój ma 3800 w tydxien 200g ale u niego wszystko idzie w Długość puki co bo chude to strasznie a na długość wszystko juz dobre, tylko pływa w ciuchach bo za szerokie wszystkie

Czy wasze dzieci też tak strasznie się ślinią? Mój normalnie aż bąbelki puszcza, i od kilku dni smoka "ciągnie" złą stroną. W sensie te twarde części wkłada do buzi i je memla cały radosny i poza tym dziąsła wyglądają jakby miały zęby wychodzić :/ U Oli zaczęły się wybijać jak miała dwa miesiące, ale u dziecka 23dniowego to jest aż niemożliwe. Ale serio tak yo wygląda.

Doggi placz malemu to ja moge ł puszczac, albo lepiej, ustawie mu jako dzwomek w tel i bede dzwonic 24h na dobe

Moj tez sie mega slini i tez bable puszcza

Znow chusta nam uratowala zycie. Szkoda ze nikt moich nog nie chce uratowac

reklama
A ja dziś mam wyjście. Co prawda tylko na chwilke, no ale aż sama się boję jak to będzie. Moja była dyrektorka robi imprezę pożegnalną no i chociaż na chwilę muszę się pokazać ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry