Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie kochani jeszcze mnie chyba pamiętacie chciałam wam wszystkim pogratulować cieszę się razem z wami ja walcze nadal niestety bez sukcesów Pozdrawiam
agus, dasz radę. Wierzę w to
no właśnie, gdzie agulqa? Oby wszystko tam u nich było dobrze.
Też się czasami zastanawiam gdzie ten czas ucieka, ale jak przypomnę sobie ileś momentów z życia młodego to wtedy uzmysławiam sobie, że po prostu o tym nie myślę, a naprawdę przeszliśmy już wiele kroków razem...
Młody wreszcie przyjęty do lekarza. Dostał Bactrim, herbapect, jakiś syrop wyciszający na noc i sinecod. Ale już dzisiaj lepiej.
Emilchen a w jakiejs konkretnej sytuacji tak robi czy sam z siebie? Bo dzieci ogólnie mogą mieć podwyzszone lub obnizone napięcie miesniowe i nadal miescic sie w normie. Myślę że gdyby bylo to w któraś stronę przesunięte za bardzo to pediatra by zauwazyl przy badaniu