reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2015

U nas nocka tez spoko :-) Dzuecko usnelo ok 20, pobudka po 24, potem o 5 i spała do 9 :-)
Dziewczyny! Odparzenie schodzi!!! Pomógł chyba głupi bepanthen!!! Zmieniliśmy tez pieluszki ba te zielone Pampersy. No jest taka poprawa, że hej!

reklama
Nulini ładna waga:-) każdy sposób dobry na usypianie ;-)
Alecta bravo!
My dzisiaj idziemy do pediatry bo coś kaszel nie przechodzi :-(
Ja już czasem nie pamiętam o jakich godzinach się budzi młody. .zwykle okolice północy i 4tej także jest ok. Jak już zasnie wieczorem to się nie budzi z krzykiem
Ja się biorę za pranie i sprzątanie bo mam Armageddon w domu

Lila budzi się zazwyczaj koło 3.30, a później ok 5.30 z tym, że ta druga pobudka połączona jest z prawie godzinnym stękaniem :p

Kurcze mam dylemat z telefonem :-/
Chce go sprzedać, ale jednocześnie nie chce :p
I bądź tu mądry :p

U nas też dzisiaj pięknie. Potem idziemy na spacer.
Chyba muszę odstawić mleko, nabiał. Wczoraj nie jadłam i był spokój. Ładne spanie w dzień i praktycznie zero darcia. Kupki ładne. A dziś zjadlam i Meksyk od nowa. :(

LayDeek - to super od.razu mówiłyśmy żeby pieluszki zmienić ;-) nie używaj też nawilżanych chusteczek tylko waciki z.woda przez jakiś czas

My mamy od dwóch dni mega kołki a dzislam jeszcze szczepienia ale jestem ciekawa czy mała przybiera na wadze przez to ulewanie na :-/

Jeżyk może faktycznie to przez nabiał.
Jak ja się cieszę, że Lili nic nie szkodzi co zjem.

My jutro mamy kontrolę bioderek :-)

A jeszcze jedno nie było mnie dwa dni bo odinstalowałam apke forum żeby sprawdzić co mi tak zżera baterie w telefonie i wiecie co jest poprawa o 50%masakra tylko jeden minus że nie jestem.bieżąco , u was też tak jest??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry