reklama

Styczeń 2015

U nas nocka tez spoko :-) Dzuecko usnelo ok 20, pobudka po 24, potem o 5 i spała do 9 :-)
Dziewczyny! Odparzenie schodzi!!! Pomógł chyba głupi bepanthen!!! Zmieniliśmy tez pieluszki ba te zielone Pampersy. No jest taka poprawa, że hej!

reklama
Nulini ładna waga:-) każdy sposób dobry na usypianie ;-)
Alecta bravo!
My dzisiaj idziemy do pediatry bo coś kaszel nie przechodzi :-(
Ja już czasem nie pamiętam o jakich godzinach się budzi młody. .zwykle okolice północy i 4tej także jest ok. Jak już zasnie wieczorem to się nie budzi z krzykiem
Ja się biorę za pranie i sprzątanie bo mam Armageddon w domu

Lila budzi się zazwyczaj koło 3.30, a później ok 5.30 z tym, że ta druga pobudka połączona jest z prawie godzinnym stękaniem :-P

Kurcze mam dylemat z telefonem :-/
Chce go sprzedać, ale jednocześnie nie chce :-P
I bądź tu mądry :-P

U nas też dzisiaj pięknie. Potem idziemy na spacer.
Chyba muszę odstawić mleko, nabiał. Wczoraj nie jadłam i był spokój. Ładne spanie w dzień i praktycznie zero darcia. Kupki ładne. A dziś zjadlam i Meksyk od nowa. :(

LayDeek - to super od.razu mówiłyśmy żeby pieluszki zmienić ;-) nie używaj też nawilżanych chusteczek tylko waciki z.woda przez jakiś czas

My mamy od dwóch dni mega kołki a dzislam jeszcze szczepienia ale jestem ciekawa czy mała przybiera na wadze przez to ulewanie na :-/

A jeszcze jedno nie było mnie dwa dni bo odinstalowałam apke forum żeby sprawdzić co mi tak zżera baterie w telefonie i wiecie co jest poprawa o 50%masakra tylko jeden minus że nie jestem.bieżąco , u was też tak jest??

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry