• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja daje przed jedzeniem kapsułki Bobotic i widzę, że Lila spokojniej je, nie śpią się tak.
Zobaczę jeszcze jak przez resztę dnia będzie, ale już po nocy zauważyłam różnice, bo nie było porannego stękania :-P

Tymko już jakby lepiej.
Rano wypił trochę herbaty że smectą i nawet jeść zawołał.
Później dostał jeszcze probiotyk i mam nadzieję, że już będzie ok.

Pojechałam odebrać dowód rejestracyjny i tylko się wkur.wiłam :-/
Samochód jest zarejestrowany na mnie (główny właściciel) i na Ł, przy rejestracji pisałam mu upoważnienie do zarejestrowania auta i teraz ja muszę mieć upoważnienie od niego żeby odebrać dowód do auta, którego jestem właścicielem!
No kur.wa takie rzeczy tylko w pl

Dziewczyny piszcie jakie butelki uzywacie czy tt lepsze od avent natural?mala pije z.jednych idrugich ale niewiem.na.ktore.sir.zdecydować patrząc ze maluszek bedzie rósł i Przyjdzie mi.zageszczac.mleko.to.ktore smoczki lepsze?

Ja mam Bobotic Forte i daję na noc i w nocy podwójne dawki (tak, jak dawkowanie Sab Simplex), ale jakoś radykalnej różnicy nie widzę, bo Młody i tak się spina, i tak się szarpie, i tak stęka nad ranem :baffled:

Ja tam nie wiem, stękanie, prężenie ponoć normalne w tym wieku. No chyba, że dzieć płacze. Mój nad ranem zawsze ma akcję stękania, popura u mnie na brzuchu i zasypia, więc teraz nic mu nie podaje. Wcześniej to ryczał przy bąkach :-( W sumie nie wiem czy lek pomógł, czy samo przeszło... :confused::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry