Ja w nocu zawsze jestem tak padnieta ze nie slysze mlodego jak zasypia wieczorem u siebie w pokoju
Ostatnio ł go przyniosl i mowi ze maly juz chyba dlugo plakal bo tak wrzeszczal ze az sie zanosil a ja nic nie slyszalam... dlatego spi z nami
Susel naszej sasiadki synek urodzil sie z zajecxa warga,, rozszczep podniebienia i wargi i niedosluch
Po porodzie ginka jej powoedziala ze od poczatku wiedziala ale nie chciala jej nerwow fundowac, a sasiadka twierdzi ze chociaz psychicznie by sie przygotowali bo tak wielki szok byl no i wszystkie butelki smoczki itp oddali komus za free bo dla niego specjalne potrxebowali, a wszysyko miala kupiome juz...
Bylam u pediatry z malym. Osluchowo serduszko ok ale wzielam skierowanie do kardiologa bo martwi mnie fakt ze sinieje mu skorka wokol ust, tym bardxiej ze kumpla coreczce siniaja i teraz zbieraja kase na operacje serduszka. Pewnie panikuje ale wole z kazdej strony sprawdzic niz olac.
Mlody wazy 4900 wiec w 3tyg przybral 800g i pediatra powiedziala ze za duzo. Leje na to

ja sie ciesze ze ladnie nadrabia moj synus :-)
I uwaga dzis po 18 lub jutro od 9moge odebrac tabletki anty

znalazla sie apteka we wsi obok i maja, a ja glupia zjezdzilam bydgoszcz, szamotuly, poznan, kalisz i inowroclaw i nie bylo nigdzie ;-)