reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

femme, podziwiam za odwagę :-) Ja z Młodym nawet do osiedlowego sklepu nie chodzę (o Biedrze nie wspominając) a co dopiero galeria w niedzielę :-) No ale ja przewrażliwiona jestem, bo Młodej choroby przeważnie kończą się zapaleniem oskrzeli i jak ognia unikam ryzyka zachorowania :-)

Młody się uśmiecha jak mnie słyszy :-D
Nachylam się nad nim i zaczynam słodko mówić i od razu uśmiech, do tego guga i zagaduje, ale śmiać się w głos nie śmieje :-D

Oj, Ignaś też dziś usnąć nie mógł, padł dopiero o 20.40 i to leżąc, a nie przy cycku jak zwykle ;-)

reklama
Ja z Lilą już kilka razy w Biedrze byłam.
Razem jeździmy do przedszkola zawieźć starszaki i później od razu na zakupy :-D

Było tak pięknie, a tu Nikola się przebudziła, Lila też.
Tylko Tymko grzecznie śpi dalej.
A takie miałam plany na wieczór :-D

My już też na zakupach małych byliśmy :D W rossmanie , mięsnym :-D i na targu po warzywka. Dorianek się śmieje ale czy to jest świadome to nie wiem :-D Rano po jedzeniu się uśmiecha albo jak w konia mnie robi ;-) Też już śpi ale twardo usnął dopiero z 15 min temu, ale dziecka "nie ma
" już od 20, czyli od czasu po kąpieli. Mnie martwi to jego nie lubienie leżenia na brzuszku. Głowę podnosić podnosi, fika jakby się chciał obrócic i tyle. No, jedziemy kołyską do sypialni bo oglądać chcemy te nowe seriale na tvnie :-)

Marko właśnie sam zasnął w kołysce! Wisiał cały dzień przy cycu, a od 17 do teraz prawie bez przerwy, no takie kilkuminutowe były. Myślałam, że się nie odessie... Od razu wskoczyłam do lóżka :-)

Młody jeszcze się nie uśmiecha, a na pewno nie do mnie, bo do innych obiektów owszem, ale mam wrażenie, że próbuje.

Femme ja też ostatnio z młodym byłam w galerii, ale tam porażka... Miejsca dla matki z dzieckiem by przewinąć czy nakarmić w wc dla niepełnosprawnych. Karmienie na kibelku... Bleh

Lay taka nocka to bajka
Ja mlodego na spiochu karmilam o 22 to o 2,3.30,5,6 i 7 sie budzil ;-)

Nulini super z cyrkiem

Lay maxakra, nienawidzw takicn wiesci tym bardziej ze jak moj gin mowi u nas tez kilka razy bylo blisko tragedii

Femme tez doceniam 9okoje dla matek z dziecmi

Lol slyszalyscie o syndromie hnb u dzieci? Moja koleżanka to stwierdziła u syna najpierw myślałam że to wytłumaczenie na wredne dzieci ale tak czytam o tym i kurde jestem skłonna w to uwierzyć.

Agulqa kondolencje

Laydeek ogromne wspolcxucia dla kolezanki, utrata dziecka na kazdym etapie to ogromna tragedia :(

Agulqa_b strasznie mi przykro :( straszna choroba

LayDeeK nawet nie próbuje sobie wyobrazić co znajomi czują. 30tc człowiek już myśli o rozwiązaniu a tu taki dramat. Płakać mi się chcę na samą myśl, tym bardziej ze Stachu tez pępowiną dwa razy był owinięty i jak go wypychalam pępowina go podduszala i jeszcze 2h po porodzie był siny a paznokcie przestały być sine jakoś tydzień temu.

U nas szykuje się tydxien ciszy, bo ola pojechała na spóźnione ferie do moich rodziców :) mimo że jest mega grzecznym dzieckiem to ma też mega dużo energii i lubi hałas ech...

Poza tym pozarl mnie nowy serial :p

reklama
Jezyk tez chciałam ten z brodzikową ale zapomniałam :p oglądam teraz serial "shameless" o dysfunkcujnej rodzinie w skrócie patologia i dramat w postaci pół komedi ;)
Poza tym przeprosiłam Magdę m :p

Do góry