Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To Jagoda od prawie 4 godzin nie śpi...przed chwilą pokrzyczała troche,strzeliła kupe i od razu usneła....chyba jej nie bede przewijać nawet bo sie wybudzi a musze pisprzątać...
Lila dzisiaj sobie tylko drzemkuje po kilka minut :-/
Nikola i Tymko już dostali karę na gry na telefonie, tablecie i bajki.
W sumie wyjdzie im na dobre :-)
Dziewczyny, jak Wy to robicie, że kładziecie się spać wieczorem razem z dzieciakami? Kiedy pranie, prasowanie, sprzątanie? Zastanawiam się czy ja jestem taka nieogarnieta czy o co chodzi?:/
Nieobecna kwestia stworzenia jakiegoś planu i organizacji. Ja się trochę posilkuje moją książką, staram się zachować w miarę stałe godziny pewnych czynności ;-) kąpiel zawsze koło 19-19:30 także dziecia kładę po 20 spać. Teraz jestem na pewno lepiej zorganizowana niż przy pierwszym. .
Lay jestem do tyłu trochę na wątku także nie wiem co to za wysypka. .ale próbowałas porządnie nawilzac?