reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

U mnie też na pue pojawiło się późno jakie kwoty i kiedy.

Kacper wrócił od ortodonty i ma aparat założony na górę i dół. Ale się cieszę, jeden problem z głowy.

Ja Frankowi wsadzilam smoka na siłę i uspilam w wózku. Godzinę pospal.

reklama
To Jagoda od prawie 4 godzin nie śpi...przed chwilą pokrzyczała troche,strzeliła kupe i od razu usneła....chyba jej nie bede przewijać nawet bo sie wybudzi a musze pisprzątać...

Ja zaproszenia na chrzest robię... telefoniczne ;)

Księdzu nic nie daję- powiedział, że przy dziecku mamy ważniejsze wydatki:) Damy mu tylko kasę za prąd i wodę bo imprezę robimy w salce przy kościele:)

jeżyk, super, że kłopot z głowy :-D Mnie Młody nie chce spać "mocno", ciągle się budzi, kręci, stęka, ech...

UFF!!! Wreszcie PITy rozliczyłam, przyszedł mi dziś ostatni i od razu wysłałam, teraz tylko czekanie na kasę ;-)

Lila dzisiaj sobie tylko drzemkuje po kilka minut :-/
Nikola i Tymko już dostali karę na gry na telefonie, tablecie i bajki.
W sumie wyjdzie im na dobre :-)

Dziewczyny, jak Wy to robicie, że kładziecie się spać wieczorem razem z dzieciakami? Kiedy pranie, prasowanie, sprzątanie? Zastanawiam się czy ja jestem taka nieogarnieta czy o co chodzi?:/

My po szczepieniu. Wercia była bardzo dzielna :-)
Dostaliśmy skierowanie do alergologa w związku z ta wysypką. Podejrzenie AZS...

Nieobecna kwestia stworzenia jakiegoś planu i organizacji. Ja się trochę posilkuje moją książką, staram się zachować w miarę stałe godziny pewnych czynności ;-) kąpiel zawsze koło 19-19:30 także dziecia kładę po 20 spać. Teraz jestem na pewno lepiej zorganizowana niż przy pierwszym. .

Lay jestem do tyłu trochę na wątku także nie wiem co to za wysypka. .ale próbowałas porządnie nawilzac?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry