Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Co za okropna pogoda, raz słońce, raz deszcz, raz śnieg a cały czas zimny wiatr brrrr
Młody właśnie dosypia spacer przy otwartym balkonie Wcze sniej kimał w nosidełku i co rusz trzeba było kołysać, by spał dalej
Zupka się gotuje, pora na porządną kawę.
Mamy przedszkolaków - jak się deklaruje pobyt ponad podstawowe 5h w przedszkolu to musi być to określona liczba, czy może np 1h? Czy np minimum do obiadu czy czegoś tam?
Doggi łączę się w bólu :-( A może to nie okres tylko resztki połogu?
W rekrutacji elektronicznej są dodatkowe pkt za pobyt dziecka ponad 5h, tylko nie wiem czy trzeba zdeklarować potem przy umowie jakąś minimalną liczbę (5 jest darmowych, kolejne płatne), bo później to rozliczają wg tego ile faktycznie było, można mniej, można więcej ;-)
Megami, my deklarowaliśmy np 2h. Teraz to pikuś bo płatne złotówkę.
Doggi, myślałam że jeszcze mam resztki połogu ale też okresuję od wczoraj
My po szczepieniu. Nie było tak źle, chociaż bardzo było mi żal tej mojej myszki. Waży 4820 i wsio ok. Tylko ma trochę pleśniawek. Lekarka kazała palcem pocierać ale nie idzie tego jakoś inaczej leczyć?
Z ola po 10miesiacach dostałam a teraz nawet dwa nie minęły jeszcze
Megami nie mam wątpliwości od dwóch dni jestem spuchnieta jak beka, krzyż napie.rdala (miałam nadzieję że przesilony) a dziś doszedł ból w podbrzuszu i plamienie u mnie zawsze tak się zaczyna ;(((( a po połogu u mnie śladu juz od dobrych 3tyg nie ma jak nie więcej