reklama

Styczeń 2015

reklama
Mój mały też ulewa, ale nie jakoś dużo więc nic nie stosuję póki co. Raz mu się zdarzyła fontanna, ale na szczęście tylko raz. Teraz jest z babcią na spacerze bo nas odwiedziła a ja właśnie wypiłam kawkę.

Ale pospałam. Od 14. Posmazylam naleśniki i wyslalam Piotrka z Frankiem na spacer. Wrócili po 15 minutach po zaczęło lać. Udawalam że śpię :P nie wiem co było potem bo dopiero teraz mnie obudziło bo pojechali na trening Cypka, a Franek dalej śpi :P
Tego mi było trzeba.

Nulini- szalej, szalej należy Ci się.

Alecta- musialam mieć akt małżeństwa i akty urodzenia dzieci. No i pesele i swój dowód.

Hmm ciekawe czy już działa w urzędzie to, że mają dostęp do aktów wydanych w innych miastach :-P

Megami rozumiem Cię i trzymam kciuki ;-) sama często to przeżywam z moimi dzieciakami, a zwłaszcza z Niksonem ;-)

Jeżyk u mnie udawanie by nie przeszło, może dzieciaki słowa "cicho, bo mama śpi" rozumieją na opak..

Ech, miałam sobie tyle kupić i tylko buty do biegania wyrwałam :-p

Ale zrobiłam zakupy na jutrzejszą kolację, bo mam zamiar uwieść męża, wszak bite 6 tygodni, ze mnie już nie leci, a seks mi się po nocach śni, i to z nim!!! :szok:

A po zakupach zrobiłam sobie spa - 30 minut gorrrrącej kąpieli, peeling, muza w uszach, później balsamowanie, aż mi lepiej :-D

Nulini za dzis w lidlu kuoilam stanik do biegania ;-)
Nosze 85E a kupilam 80C
Nie bylo wiekszych i donrze, przymi3rzylam i cyce co prawda splaszczone ale jak skacze to nic nie wypada ze stanika ;-)

Nulini to wspaniałej nocki życzę :)!
Wymieniłam smoczki na takie zwykle z medeli i jak by lepiej im sie je, znaczy mniej leci:)
A z tym dławieniem jedzeniem to już kolejna akcja tylko do tej pory Martynce sie zdazylo wiec na nią bardziej uważałam.
Dziewczyny robią sie każdego dnia bardziej podobne jak są w czapach to mylę córki :) co ze mnie za matka ImageUploadedByForum BabyBoom1425673641.436865.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1425673641.436865.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1425673641.436865.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 91
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry