Witam z rana z.... choróbskiem. Gardło tak mnie okropnie boli, w głowie faluje... brrr
Młody ładnie pospał. Ja zaspana przez to, pomyliłam cyce w nocy i dałam 2 x ten sam, tak mi potem ten drugi nabrzmiał, że hej hahaha
Doggi może za szybko/wolno mu leciało, trudno powiedzieć. Twój Stachu jak Twoja ciąża

Poza tym Ty chyba z butli mleko dajesz mu? To też zupełnie inaczej. Nie ma mleczka 1 fazy, tylko wymieszane. A dopajanie zaburza laktację, nie mówiąc już o odruchu ssania czy zwyczajnym rozleniwieniu dziecka przy smoczku.
Marko też coraz częściej chce się tylko napić. Ciamknie z piersi 2 razy, wkurza się bo akurat wypływ przychodzi i fontanna pryska, na tym zakończy i zadowolony.
Aniaj mm to zawsze przy kp ostateczność. Jak nie przybiera odpowiednie to jak napisała Żelka, technika ssania + zwiększenie ilości karmień, proponujesz pierś jak najczęściej, szczególnie w nocy. Jak przysypia to rozbierz, przebierz pieluszkę, zmień pozycję, proponuj drugą pierś.
Moja waga stanęła na 74 kg, 8 kg do sprzed ciąży plus 3 kg do tego co chcę... Może do lipcowego wesela dam radę