reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Żelka to tak jak u mojej starszej było...walczy£am miesiac by cojolwiej jad£a bo przybierała 100 gram na 2 tygonie..ostatecznie przeszłam ba mm i kasze łyżeczka...

reklama
Megami dziękuję za.odpowiedź ale konkretnie to źle się wyraziłam bo chodziło mi o to czy ktoś karmiąc tylko piersią i to tak często dostał @

.. I czy ktoś mógłby mnie w końcu oświecić o co kaman z.tym facebookiem
Nulini olała mój wpis a innej dziewczynie odpowiedziała ale i tak nie bardzo wiem co mam zrobić żeby się zapisać do waszej grupy :-) a jeżeli chodzi o to że mnie tam nie.chcecie.to jakoś przeżyję hehe

Izuchna mi okresy szybko wracają mimo karmienia na żądanie bez dużych przerw. Poprzednio po 3 miesiącach. Teraz po 8 tygodniach miałam jakieś lekkie krwawienie przez prawie tydzień, po tygodniu znów kilka dni... Nie wiem czy to już powrót płodności, czy jeszcze zmiany popołogowe. Zobaczymy za kilka tygodni ;-)

izuchna, ja karmię ciągle piersią, Młody nie wytrzyma dłużej, niż 3 godziny bez żarcia, a już mi się okres chyba zaczyna, bo krew się pojawia, chociaż potopu nie ma...

Ja karmie tylko piersia i okresi brak,przy starszej nie miałam nawer jak karmiłam tylko raz dziennie.jak przestałam całkiem to okres pojawił sie po miesiącu.

ja tez miałam plamienie po 6 tyg a karmiłam tylko piersią wtedy.

Megami pleśniawek nie ma, morfologia jak po infekcji przyzwoita, żelazo w normie, alergii na mleko brak. Dzis w poradni laktacyjnej doszłyśmy do wniosku, że chyba za często w chorobie ją chciałam przystawiać i się dziewcze zraziło.
Karmię ją swoim odciaganym po palcu, a jak złapie pierś to snsem dokarmiam ( dren taki jak do karmienia wczesniaków + strzykawka wiesz o co chodzi?)

hej!

zdrówka dla chorowitek.

Żelka, przykra sprawa z tym kp :-(. trzymam kciuki za Małą! może jeszcze się uda! próbuj.

dodajcie do tej tajnej sekty fejsbukowej :) Aleksandra Malarczyk-Obara

Co do naszego karmienia, młoda butli też nie chce ... za to dziś nawet ciamcia cycki ... ale po tej chorobie i skoku z 8 tygodnia straszny niejadek się zrobiła :(

reklama
Do góry