reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

2 tygodnie temu Milan ważył już 8 kg:)
Na ząbki polecono nam maść dentinox ImageUploadedByForum BabyBoom1429861022.061520.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429861022.061520.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429861022.061520.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Mi sie wczoraj od Was zebralo za siadanie :) Karpanna, moj robi to samo co Twoj, albo jeszcze tak z boku podpierajac sie Jedba reka, a na lezaco nie chce I wrzeszczy. Coz, chyba poprostu przyjedzie mi zniesc jego krzyki :)

Ale Milan ma slodki kocyk!!!!!!

Dzieci tak podnoszac sie na plecach ponoc miesnie cwicza, a do suiadania to z brzucha powinny, no ale ja nie ekspert :-D
U was tez taka piekna pogoda na weekend ma byc! Oby juz taka zostala! Jak ja nie lubie zimna!

Bada gratki zebow!!! No i suped ze G sam zasypia :)

Kasia moj tez jak sie go olewa to drze sie jak zarzynany, woec staram sie nie olewac ;)

Indi pociesze Cie ze mieszkam w bloku i kilka razy od babci łco mieszka nad nami slyszalam ze mam dzidcka nie bic bo tak wrzeszczy wtedy ze sluchac sie nie da
Przykre to co piszesz, ale rozumiem o czym mowisz. Tez mam gorsze dni, licze na to ze i Twoj synus 'dorosnie' ;)

Ostatnio wazylismy malego i wyszlo 8kg.
Sprawdzimy na szczepieniu czy faktycznie;)

29 mamy miec szczepieni ale mlody cos pokasluje wiec zobaczymy

Moze u nas faktycznie przez zeby jest taki marudny. Polozna mowila w zeszlym TYG ze cos widziala pod dziaslem, ja sie na tym nie znam I nie wiem, jak to ma wygladac, ale faktycznie dxiasla ma twarde I gryzie nimi I do tego ten slinotok. Trzeba sie uzbroic w cierpliwisc I stalowe nerwy.

Dziewczyny, czy wazycie swoje dzieci w domu? Ja zastanawiam sie nad zakupem wagi dla dzieci, tylko czy takie wagi sa dokladne I czy nie falszuja wynikow. Macie jakies doswiadczenia?

Ja nie ważę, ale gdyby faktycznie był problem z przybieraniem na wadze, to pewnie pomyślałabym o wadze. Moja koleżanka kupiła, bo jej mały strasznie ulewał i mało przybierał, żeby mieć go pod kontrolą.

reklama
Megami - moja starsza najpierw raczkowała a dopiero później siadała bo spieszno jej było do poruszania się. Oskarek z pozycji półleżącej siada napinając się i nie łąpiąc niczego rączkami. Ja go do tego nie namawiam ale on wyczaił że tak lepiej widać wszystko a on z tych ciekawskich.

Indi - ja ważę w przychodni mam w domu taka cyfrową ale nie jest taka dokładna jak ta dla niemowląt w przychodni.

Wczoraj mały dorwał się do maskotki Mai a ta w krzyk że Oskarek zjada jej kicię. Teraz już mu jej nie pokazuje.:-D

Dentinox - faktycznie pamiętam go, działał dobrze.

Gryzaczek już zamówiony razem ze smoczkami 3-6 m.

Kilka dni u nas pogoda oki choć wieje bardzo. Jutro a być23 stopnie a od niedziele 10 i deszcze więc lipa.

Byłam wczoraj w sklepie z wózkami i spacerówki niektóre mają oparcie z nachyleniem 30 stopniowym i one niby są od 3 m.ż. Kiedyś kładło się na płasko. Wszystko się zmienia jednak.

Do góry