reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
U alergologa już byliśmy - porażka, jedynie co się dowiedziałam, że dziecko nie wygląda na chore, jest duży na swój wiek i mam obserwować dziecko... Już się umówiłam do innego lekarza, ale do tej pory byliśmy już u czterech to albo patrzą na mnie jak na świruskę, albo straszą, że bagatelizuję i chrypka może być objawem niedrożności oddechowej... Bujamy się już tak 2 miesiące

Witaj Zuzanna! Niestety nic nie pomogę, ale jeśli Cię to niepokoi to warto konsultować do skutku.

Zdrówka dla chorych dzieciaczków!

Moje córy miały właśnie jakąś infekcję z wysoką gorączką i bólem brzucha na początku. Na szczęście młody zdrów jak na razie...

Witaj Megami :) Tak też mam zamiar czynić nie zważając na olewcze podejście niektórych lekarzy :wściekła/y: W końcu trafię na kogoś kto nam pomoże :)

u nas dzis osluchowo juz ladnie tak ze jutro chyba wychodzimy. musimy tylku kupic nubilizator do inchalacji zeby tu juz nie przychodzic :)
zuzanna zycze Ci zebys szybko dobrego lekarza znalazla

Zuzanna witaj ;-) Tak jak dziewczyny radzą, proponuję konsultacje u innego lekarza.

U nas chorób brak póki co, ale zębów także brak :-) Czekamy cierpliwie.
Dzisiaj głowa mi pęka, nie wiem czy to ciśnienie czy coś innego ale zwariować idzie. W takich chwilach żałuję, że dzieci nie mają wyłącznika :-(

Witaj Jenn :)
Tak też uczynię :) U nas też póki co bez zębów :) Nataniel ślini się od 3 miesięcy i z utęsknieniem wypatrujemy tych małych ząbeczków :)

reklama
Miłego dnia i zdrówka dla Wszystkich :happy:

Witaj zuzanna :happy: i pisz śmiało

Ja jestem taka zła bo w piątek powinnam mieć macierzyński na koncie,a tu dupa aź zadzwoniłam do zus i poinformowano mnie,że do końca tygodnia otrzymam
Wiecie jak to jest gdy się czeka na kasę jak na zbawienie :-p

Do góry