• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Licja na policzkach może to być również reakcja na cokolwiek, np. mój synek miał wysypkę po kontakcie z zarostem taty :szok: więc obserwuj go... Ale również nie zaszkodzi diagnozować w stronę alergii

Hej, jestem z Wami codziennie ale nie mam siły odpisywać....starsza wróciła z wakacji, zrobiła się mega zazdrosna o uwagę i w głupi sposób oznajmia swoja obecność.....daje popalić, mało tego juz 4 noc nie śpię, ząbki .....ja pier .. kweczy, płacze, stęka, rzuca sie z boku na bok co kilkanaście minut.....i na deser, wczoraj dostałam okres a dziś się wykrwawie chyba, czuje się jak zmiętą stówa......Help...

Ja nie przespałam nocy od 7 miesięcy, więc Wasze opisy nie robią na mnie żadnego wrażenia...
Do tego Tosia w niedzielę pojechała nad morze, mąż w pracy, a ja sama z Młodym, który jak tylko jest ze mną sam na sam - zaczyna popis.
Potrafi tak się drzeć, że mam dość, gotuje się we mnie na dźwięk tych jęków i wrzasków i nie potrafię nie zwracać na to uwagi.
Wychodzę z pokoju, ale przecież muszę wrócić, a uszu zatkać nie mam czym.
MARZĘ o powrocie do pracy, żeby chociaż 8 godzin dziennie od niego odpocząć...

To moja starsza poszła dziś do przedszkola pierwszy raz nowego,po pół godzinie dzwonili że miała wypadek,huśtawka ją uderzyła,jest krwiak na oku,siniak i rozciecie...okulary jej uratowały oko...niewiele brakowało...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry