• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Megami, moj to samo, bo niby nie spada z wysokosci, ale zawsze jednak przy czyms staje, przemieszcza sie, sprobuje chodzic bez trzymania , co mu tak srednio wychodzi I sie obija, ale poza tym,,ze sobie poplacze, to nic groznego.
Zla wiadomosc, ostatnio Nav odkryl kibel. Za chwile pewnie odkryje, ze fajnie sie cos do niego wrzuca ;)

reklama
Dzięki dziewczyny, pocieszyłyście mnie, uspokoiłyście.

Wasze szkraby to są do przodu. Mój 'pittbull' do stania , chodzenia chyba sie nie będzie spieszył ale spoko-ledwo nerwowo dzisiejszą akcję przeżyłam, na wiecej wrażeń nie jestem gotowa ;) Jak mówicie, mogę z nim normalnie na basen jutro iść co? Pewno będa się pytać od czego limo... powiem , że go bijemy :D

Mommy, tak naprawde chyba wiekszosc rodzicow doskonale zdaje sobie sprawe w jaki sposob powstaja siniaki u odkrywajacego swiat I swoje mozliwosci niemowlaka. Co do basenu to chyba nie ma problemu, zobacz jak maly bedzie sie jutro czul iwtedy zadecydujesz.

Miłego weekendu babeczki :happy:
Mommy to normalne, że teraz będą guzy i siniaki, Gniewko już chodził z obite buzią z miesiąc temu :-p a spadł mi z łóżka jak miał 2 miesiące (Antoś zresztą też, z tym że spał nadal )i nic mu nie było poza krótkim płaczem.Teraz już od dawna zostawiamy go tylko na podłodze lub w łóżeczku.

Indi to G nawala w akwarium i stresuje rybki :-D

Załączniki

• 20150918_125550.jpg
    20150918_125550.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 95
Bada ale on sie zmienil! Przystojniacha wam rosnie :)

Nam sie syn popsul jesli chodzi o nocki. Ostatnio co chwila sie budzi I wrzeszczy, wstaje tak na dobre coraz wczesniej ( dzisiaj maz go zabawial od 5.30). Juz nie wiem co mam robic, ale mam dosc. Czuje sie jak zombie

Indi u nas to samo, nocki coraz gorsze, budzi się często,płacze,też mam dość :wściekła/y: tak bym się wyspać chciała :-D obstawiam,że trójki dolne się chcą przebić:tak: ile jeszcze tych zębów przed nami ? :sorry::-D

Dzień dobry u nas tez nocki straszne, ale czytałam o skoku rozwojowym ( to juz chyba przedostatni) i min. Dziecko budzi się, jest niespokojne i kweczy i płacze przez sen. Uwaga dziś zapisze datę w kalandarzu ! Moje dziecko które ma 8 msc, 2 tyg i 5 dni przespalo pierwsza noc! Bez żarcia i budzenia się w nocy! Flacha była o 20:30 a następną o 6 rano! Zjadła, ppbawila się, strzeliła klocka i poszła spać i tak spalysmy do po 9:D dziś mam tyle chęci do życia, ze nawet moja angina mi nie straszna:D obstawiam, ze to póki co jednorazowy sukces...ech
Ja najbardziej boje się trojek zębów, jak juz je przetrwamy to juz koniec, z tego co pamiętam trzonowe nawet nie wiedziałam kiedy wyszły. Trójka są bardzo bolesne i dluugoo wychodzą...wrrr

reklama
Mysza, z calego serca Wam zycze, zeby ta pierwsze przespana noc byla poczatkiem wielu. U nas niestety bylo kilka zupelnie przypadkowych przespanych nocy ( nie pid rzad) a maly I tak sie budzi do tej pory :mad:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry