• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Nulini no jak to tylko brak snu to wiele nie poradzi, ale takie osłabienia to ja bym sprawdziła bo może da się temu zaradzić ;-) morfo, tarczyca, jak ok to trzeba jakoś żyć :-D meliske i kawe zapijając:confused2:

reklama
Dziewczyny ja tez Was rozumie, też parę razy się zdążyło, ze młoda w.nocy się obudziła, zjadła, kupsko i przez 2.h gadała i ryja mi wykręcała czy włosy szarpała a potem człowiek ma cały zrabany dzień i na wszystkich warczy i ma zły humor. Mi się marzy aby juz skończyła rok i zacząła sama chodzić, przesypiac noce i miała wszystkie żeb:: p

Megami czy mogę zapytać w której dzielnicy mieszkasz i jak co się kryje pod literkami przy imionach Twoich córek?:D

Emilchen a czemu tak mało obiadku je Twój synek? No i kiedy chodzi spać? Jak czytasz mi po ponad miesiącu udało się zejść z północy na 20:) i może niepotrzebnie bo mam zaduzo czasu i siły na inne rzeczy a teraz zastanawiam się czy nie jestem w kolejnej ciąży ......haha...:|

Megami, ja roilam niedawno wyniki I jestem zdrowa jak kon. To poprostu niewyspanie. Jedni znosza brak snu lepiej inni gorzej.

Mysza, to pomysl sobie, ze moze byc tak, ze mala ledwo troche od ziemi odrosnie a tu bach, nastepne :)

Mysza, no nie rób se jaj, bo ja tu ciągle stronę odświeżam w oczekiwaniu na wynik! Dymaj do apteki, bo niewiedza niczego nie zmieni...

J jak Joanna, A jak Aniela i M jak Marek :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry