reklama

Styczeń 2015

Kasia009 ze zwykłego mm przeszłam na ha , ale poprawa była mała i na chwilę , bo tam też jest białko MK tyle , że hydrolizat , więc wtedy wybrałam się do alergologa i zmieniła nam na kozie , bo jak mi wytłumaczyła, że młody ma wyniki tak złe ( IGE miał prawie 100 przy normie do 15 i 3 klasa alegrii na białko mleka krowiego w 6 stopniowej skali) , że Nutramigen nic by już nie pomógł, bo alergia już swoje szkody poczyniła, a poza tym młody mógłby nie zaakceptować już jego smaku, bo miał wtedy 8 miesięcy. Dostaliśmy leki i przeszliśmy na kozie mleko i jest spokój. Z tym też były przeboje, bo po mleku z kartonu wymiotował i po wielkich przebojach znaleźliśmy 20 km od naszego miasta kozę :biggrin2: i dopiero takie mleko się przyjęło :wink: Jeśli się okaże , że Twój synek ma alergię pokarmową to kosmetykami możesz tylko łagodzić zmiany, ale leczenie będzie konieczne- tak było u nas.

reklama
Nulini właśnie czekam na drugą klatkę i fajfus robi OUT!
A co do chodzenia to tak jak pisałam, Tymko zaczął chodzić jak miał 13 miesięcy ;)
Więc Igi spokojnie ma jeszcze czas.

Alecta, gratuluje I tu Twoich styczniowiatek :) a tak serio to teraz musisz sie pobawic w sexera I porozfzielac te mlode tez, bo one miedzy soba tez beda sie bzykac.

Nulini, ja N filmimow nigdzie nie wrzucam, bo konta na yt nie mam a z fb w tel nie da rady. Mysle ze nie ma sie cxym przyjmowac. Sposrod dzieci moich znajomych na przed roczkiem tylko chodzili jego najlepszy kolezka I zona ;) reszta raczkuje albo przemieszcza sie dupka po podlodze.
A jak tam Igi, bo piszesz o chorobie. To cos dlugotrwalego czy takie jednorazowo wycxyny wieki temu? Cos sie z nim dzialo zlego od tego czasu cxy cisza?

Zdrówka dla Wszystkich:happy: chorych przewlekle jak i tych przeziębionych

Co do chodzenia to u nas w rodzinie szybko (9-10 m) ale dzieci szwagra dopiero 14-15 m ;więc sprawa indywidualno -genetyczna:-D
Zębów G ma na pewno 16 albo więcej bo nie da sobie już zaglądać ostatnio

Mój Mikołaja bardzo chce mieć szynszyla, ale odmawiamy uparcie :tak:

Miłego dzionka :yes:

Indi, Ignaś jest diagnozowany pod kątem padaczki, za tydzień we wtorek jedziemy do kliniki do Warszawy na badania, mamy leki przeciwpadaczkowe i w ogóle horror...

Moje dziewczyny pierwsze kroki stawiały po skończonym 13m. Dla mnie to było coś oczywistego, nawet nie myślałam, że można wcześniej hehe.

Alecta hodowlę otwórzcie :D

Nulini kciuki za badania!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry