• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Ja wspominam moja magisterke bardzo miło. Prace pisałam 8 dni razem ze wszystkimi badaniami. Dwa dni na naukę pytań do obrony a było ich 200 i losowalo się dwa. Super atmosfera na obronie i ten tytuł :-) magister psychologii mediów :-)

U nas tylko po menigokokach była mega gorączka

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

reklama
McPearl zabrzmi to tragicznie ale musze poczekać aż umrze (mój promotor powiedział ze inaczej nie da rady) wiec mam wykształcenie wyższe niepełne Przez panią która powiedziała m.in "za ładna jesteś na pokitechnike, nie ma tu dla ciebie miejsca" a wiecie jakie miałam oceny zawsze z egzaminów i ćwiczeń? Nie miałam poniżej 4.0 z polimerów miałam 5 z chemii fizycznej miałam 5 z termodynamiki 4.5 tylko jeden warunek z FILOZOFII i ta pani patrząc przez pryzmat twarzy nie patrzyła przez pryzmat indeksu.... Juz nie mowie ze najpierw sto lat temu mój były promotor chciał się ze mną "spotykać" a jak odmowilam udupil mnie a udowodnić nic nie mogłam, no bo jak? :( w moim przypadku cała politechnika napsula mi krwi a z tych wszystkich nerwów stresów i problemów zachorowałam na wrzodziejace zapalenie jelita grubego i schudłam do 43 kg i spędziłam łącznie sumując pół roku w szpitalu. Oto moja piękna historia wycienczajacej edukacji

Doggi ja mówię o podstawowych szczepionkach jestem przeciwna wszelkim nowym płatnym wynalazka ale zwykle szczepionki u zdrowych dzieci dobrze podane uważam ze więcej mogą pomóc niż krzywdy zrobić. Ty masz źle doświadczenie wiec nie dziwne takie podejście ;-) dla mnie te pneumokoki i inne 3w1 6w1 itp zostały wymyślone tylko po to żeby kasę trzepac :dry:

Mcpearl &&& zaciśnięte :-)

Ja to na tych magisterkach itp się nie znam nie było mi dane studiów robić :-/ brak czasu i kasy...ale kiedyś może się uda :-)

Doggi. :-o:-o co za suka! Może udałoby się ją nagrać jak takie rzeczy gada i pójść z tym gdzieś wyżej szok :-/

Ostatnia edycja:
Oj kochana to miałaś przejścia
U mnie na studiach była.sytuacja za koleżanka od drugiego semestru spotykała się z wykładowca z naszego wydziału. Był tylko 5 lat od niej starszy. Dobrze ze dopóki nas uczył nikt o tym nie dowiedział się.

Femme fatal podczas kilku pobytów z Domi w szpitalu widziałam dzieci z pneumokokowym zapaleniem mózgu. Masakra

Domi miała wskazanie do szczepienia ze względu na żłobek i immunologiczne problemy

Szczepienia to zawsze drażliwy temat. Ile ludzi tyle opinii

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama Blogerka, agulqa dobre z tymi stanikami :-D:-D ja zrobiłam dokładnie to samo chyba 2 tygodnie przed ciążą kupiłam sobie 3, a teraz leżą w szufladzie. Zresztą z zeszłego roku nazbierałam kilkanaście albo kilkadziesiąt miesięczników o ciąży M jak mama i Będę mamą, i oczywiście 2 tygodnie przed ciążą wydałam, no bo przecież na razie nie będą mi potrzebne:-D:-D
to się nazywa ironia;-)

Jusia zycie plata nam takie figle :-) ja poki co chodze ciagle bez stanika, a co mi tam ;-) w afryce kobiety nago biegaja i jest dobrze ;-) a tak powaznie chcialam kupic ciazowy, ale wole przymierzyc a sklepy teraz to dla mnie fikcja. Ja mam tylko licencjat, mgr bym kiedys chciala ale to raczej tylko dla wlasnej satysfakcji

Dla mnie taka dawka w jego miejsce nie jest dobrym wyjściem a już nie przesadzajmy ze dziecko nie wytrzyma 3 ukuc poplacze i przestanie :sorry: bardziej rodzic się stresuje niż dziecko które wcale nie płacze bo tak boli tylko płacze bo dzieje się coś nowego nie koniecznie przyjemnego...i po takich szczepionkach nie dziwne ze są często komplikacje i jeszcze za to się płaci :sorry: no ale to tylko moje zdanie :-D każdy ma prawo do własnego ;-)

Ale to jest taka sama dawka szczepień i dziecko, które bierze 3w1 czy 5w1 dostaje taką samą dawkę szczepienia jak te, które bierze każde osobno, tylko po prostu kłuć jest mniej i taka różnica :)

Zdrówka dla Gucia raz jeszcze

Ja swoją magisterkę też miło wspominam tym bardziej, że pisałam na super temat "Językowy obraz dziecka poczętego na podstawie wpisów blogowych" czyli badałam na podstawie 8 blogów w jaki sposób matki będące w ciąży nazywają swoje dzieci (nie chodzi tu o imiona), bawiłam się przy tym świetnie :)

doggi- ku...a aż mi się ciśnienie podniosło!!! A nie można tak jak pisze któraś z dziewczyn jakoś jej nagrać, przecież tak nie może być!!! A tak na marginesie, dużo jej tego życia zostało??;-)

Ostatnia edycja:
cześć Dziewczyny :)
jak dobrze ze długi weekend przed nami :) liczę minuty do wyjscia z pracy :)
co do staników, to ja już zamówiłam 2 nowe ( a przed ciążą tez zakupiłam nowy ;p) tylko ze ja przed ciążą miałam rozmiar E/F, więc teraz zamówiłam G :ppp
Agulqua zazdroszczę, ja bez stanika nie dałabym rady chodzić, dzisiaj nawet przez sen czułam jak mnie bolą piersi ;/

ja mam i magistra i podyplomowe :) tytuły dla własnej satysfakcji bo tak naprawdę całą wiedzę zdobywa sie w praktyce :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry