Witam znów

Szaleństwo całymi dniami nie ma mnie w domu

dawno nie miałam takiego luzu
bada m. Ja w piątek byłam ba koncercie Podsiadło (mistrz) i to były dni zgorzelca i wszędzie wózki z piwkami normalnie aż mi ślinka ciekla

a w sklepach radlera nie mają ;(((
jezyk ja też mało co umiem dopiero się uczę

ale jak to się mówi praktyka czyni mistrza
femme fatal tez zbieralam

i się z koleżankami wymienialysmy
alecta moja cyganicha pierwsza jest do przedszkola zawsze w weekend marudzi a w niedziele to już id rana wstaje i "mamo idziemy do przedszkola? No plosie cie "
Indi mi normalnie bardzo szybko rosną włosy na głowie (reszta dość wolno) i juz nie ogarniam buszu na głowie :/
Indi wosk jest spoko na nogi
agulqa_b wszelkie do depilacji eveline "precyzja lasera" czy coś są super do nóg, pod pachy, bikini itp
agatekw a jaką używałaś odżywkę do rzęs?
McPearl ja jem co 2h ale zjem dosłownie dwa kęsy i juz pekam z nazarcia
jezyk to jaam fazę na domowe żarcie

i makarony

a fast foodów nigdy nie lubię ale lodzik z Mcdonald nie raz wjedzie
nieobecna ja wczoraj tak sobie popłakiwałam a to że spać mi się chcę, a to ze źle wykroj wycięłam i musiałam przerabiać, a to no sera znaleźć na półce mię mogłam
emilchen ja od tygodnia nic a nic mdłości ale za to cycki nie ogarniają tematu :/
Co do klucia ja tak mam czasem jak za dużo urzęduje, wtedy dzieć chyba mi daje do zrozumienia "stara wyluzuj" i siadam i jest ok
Indi ja dopiero tak naprawdę przybierają na wadze dopiero w 3cim w I i II minimalnie po 300gram
Mnie z Olą długo mdlilo i bardzo plus zgaga od pierwszego do ostatniego dnia i to też bardzo mocna bez przerwy a teraz tylko trochę mnie mdlilo ale tak znośnie nie przeszkadzajac w życiu
maadlen wow ty to grubo przede mną jesteś

fajnie
emilchen to mój nie ogląda meczów nie interesują go
McPearl ja jutro robie dżemy i soki
Żelka oj ja po kolanie tez musiałam się kluc cały brzuch siny :/
Gochson matko jak mi T miał zrobić zastrzyk to byłam chora i od razu sama robiłam nie wole sama
emilchen nie martw się będzie ok z bobo
Wpisze cie, ale czekam aż się więcej uzbiera kobitki żeby co chwile nie edytować
Ankaostr to norma ja też czasem nie mam ochoty na sex na początku w ogóle mi się nie chciało a teraz im bliżej II trym tym bardziej mi się chce ciągle

Popęd wzrośnie i to tak ze twój facet będzie miał dość