reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczeń 2015

Tylko mój facet jest seksoholihiem i ma bardzo duży popęd a od jego ciągłego mówienia o seksie mnie odrzuca. Jakich mam użyć argumentów by zrozumiał ze naprawdę jestem strasznie słaba ?

reklama
Mój też ciągle gada, no cóż, czasem trzeba zaczekać :)

Zgaga... Na samo wspomnienie mam ciarki... Na szczęście jeszcze nie mam :)

Anka, jak jestes taka zmeczona, to sie nie dziwnie, ze Ci sie nie chce. Wierze Ci, bo ja sama o 21.30 juz jestem gotowa do spania I mi sie oczy zamykaja, nie widzi mi sie jeszcze cokolwiek dzialac :)

DSC01925.jpg

I żeby nie było, to nie jest pocztówka, tylko zdjęcie cyknięte przeze mnie na hotelowej plaży;)

Co do seksu, to ja miałam straszną ochotę na początku, ale lekarz zabronił;)

Załączniki

• DSC01925.jpg
    DSC01925.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Anka pociesz go że niektórzy faceci przez krwawienia itd mają abstynencję od początku, w tym mój mąż;) Rozumie, sam gin mu to powiedział i nie narzeka.

Filipiamama oj zazdroszczę, sama bym chętnie pojechała ale jakoś się boję...

Żelka nie chwal się bo przybiegnę i zjem;)

Na zgagę to chyba można malox w płynie. Jeśli mi się coś nie pomyliło:)

reklama
Ewi no w koncu!!!! Juz ske zaczyalam martwic o Was!! Co slychac?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry