reklama

Styczeń 2015

Ja na 3D Młodej nie biorę, bo sama się męczę przy oglądaniu takiego filmu, więc jeszcze poczekam ;-)

W teatrze byliśmy pierwszy raz rok temu (Młoda miała 2,5 roku) i wysiedziała, w tym roku tak samo.
W kinie byliśmy na Krainie Lodu i Rio2, obie bajki obejrzała do końca :-D

Też już po zakończeniu, Tosia mówiła pierwszy raz wierszyk, pięknie, głośno, duma mnie rozpiera! :-D

reklama
agulqa ja wczoraj miałam takie bóle jakieś dziwne wieczorem, sama nie wiem jakie, jakby właśnie skurczowe ale lekkie :( nawet wzięłam buscopan...
i

ja 3razy dziennie po 2 no-spy biore wiec nic wiecej nie stosuje. czasem zmieniam pozycje, klade w bolacym miejscu reke i tak trzymam, nie glaszcze, ale samo trzymanie reki mi pomaga wiec cos... stosuje

agulqa ja poprzednio i teraz tez, mialam klucia rozne, to wiezadla macicy sie naciagaja i takie nieprzyjemne jest uczucie. Moze u Ciebie to to tez? A ledzwia to mnie bola zawsze hehe

byc moze. gin za kazdym razem mowil ze jak nie skurcze i bol jest tylko odczuwalny, w sensie nie jakis wielki to sie nie martwic.

a z tym czopem to hmm... jak wyskoczy to od razu do szpitala czy na wody czekac?

ja w kinie przewaznie zasypiam. chyba ze jakis film co mnie urzeknie bardzo i chwyci za serce, dlatego mowie zawsze Ł ze jak mam placic zeby sie nie wyspac na niewygodnych fotelach to wole w domu zostac ;)

Dziewczyny kiedy przyjdzie pora na pewno będziecie wiedziały. Do szpitala dopiero jak skurcze regularne albo wody odejda, no chyba że będziecie po terminie i was poloza.

a czy ktoras z Was myslala o porodzie w domu?;)

kurde ale mi dzis niedobrze. nie wiem czy po tych wielkich witaminach, czy jak. ale ciagle mi sie czyms odbija... bleee... i do tego jakos mdło mi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry