reklama

Styczeń 2015

reklama
nieobecna i obejrzyj może sobie coś miłego w tv, albo książeczkę poczytaj, odpocznij, zamartwianie nie pomoże dzidzi, a pewnie chce dzisiaj pokiwać do mamusi u doktora;-)

Jusia - właśnie się biorę za książeczkę "100 zwierzaków dla dzieciaków", oglądają w tv na youtube "lulek tv";) Młody już po pierwszej drzemce, czas na zabawę! ;)
jezyk bo mi Pulpet da poleżeć :D

Mam mieć wizytę bez USG.. ale chyba dołożę te 60 zł i zmuszę lekarza do zrobienia :)

Martusia witaj ;-)

Nieobecna będzie dobrze ;-)

Witam z rana ;-) juz czuje ze to nie będzie dobry dzień :-/ myślicie że mogę wziąć apap na ból głowy czy nie bardzo?

Mozesz ;) jeden, ale sproboj najpierw szklanke chlodnej wody wypic i chwile polezec jak masz taka mozliwosc. Albo prysznic wziac mi czesto pomagaja takie zabiegi

reklama
Ja całą ciążę miałam 90/60 i wszyscy mówili, że OK. W szpitalu powiedzieli, że to nie jest niskie ciśnienie;) Standardowo mam 100/70. Jak mam więcej to zaczyna boleć mnie głowa:/ Zależy więc od osoby bo 120/80 to średni standard;)

I kciuki za wszystkie mamuśki co mają dziś wizyty. Ja do 17 lipca chyba oszaleję!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry