reklama

Styczeń 2015

Ja dwa tygodnie temu miałam przejście z ósemka...strasznie napuchlo mi dziaslo, ból jak ch...a i dopiero na ostrym dyżurze dentystka dała mi lekarstwo, które zadziałało po 2godz. Powiedziała, że w ciąży mało który kekarz podejmie się usunięcia-nie wiem jak z resztą ząbków. Też w fabinecie wyczytalam, że kanałowe za free.
Nieobecna dzięki za wyjaśnienie :-)

reklama
Elutka bo ósemki ogólnie są bardzo ciężkie :-/ jak się nie jest w ciąży to nie każdy chce się podjąć usunięcia teraz nie pamiętam czy to górne czy dolne takie wredne :-/

No u mnie też niestety ósemka... górna :-( Jejku mam nadzieję, że się nic nie rozkręci... Albo, że znajdę kogoś, kto się podejmie... Brrrr

Moja nie do końca się wyklula...u mbie wchidzi w grę jeszcze wycięcie kapturka brrr to mniej inwazyjne. Ostatnio mi sue już stan zapalny zaczął robić, ; musiałam czymś podraznic i niestety jakieś jedzonko zaczęło sie dostawać między zęba a dziaslo..
Z zębami ogólnie trzeba uważać szczególnie w ciąży. .

hej wszystkim.. dziekuje za miłe przyjecie do grupy :)

nieobecna wszystko bedzie dobrze, zobaczysz... ja tez czesto tak mam, ze sie stresuje, nawet ciagle z nerwów do wc latam,...trzymam mocno kciuki... ja teraz wizyta dopiero w sierpniu,..chyba oszaleje do tego czasu...uuu

Megami moja zaczęła mówić mając 2 lata i 3 miesiące od tamtej pory z dnia na dzień było coraz więcej i więcej i nagle mając 2,5 roku zdania weszły a teraz mając 3 nawija jak stara :) a dla odmiany siosyrzenica mojej znajomej mówiła ZDANIA mając rok i miesiąc gdzie moja nawet nie chciała próbować tylko mama, tata, baba, daj

Elutka ósemki są kiepskie dentysyyka mi mówiła ze w większości przypadków są zepsute jeszcze zanim wyjdą :(

A ja wizytę mam teraz w czwartek plus w poniedziałek prenatalne przez które osiwieje :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry