reklama

Styczeń 2015

reklama
tez uwielbiam skittlesy czerwone...mnia mniam mnia.... jakby któraś z was chciala dołączyc do naszej gr na facebooku styczniówki 2015 to zapraszam.. jest nas tylko 3 narazie, i nam samym bardzoo smutno :-)

Mam mieć wizytę bez USG.. ale chyba dołożę te 60 zł i zmuszę lekarza do zrobienia :)

No pewnie, wogole jesli masz plamienia to z marszu sam powinien ci gin zaproponowac usg. Ale na pewno jest wsio ok, nie nakrecaj sie ;)

Dziewczynki, któraś miała usuwany ząb w ciąży (coś mi tak świta). Miałyście robione zdjęcie? Jest to bezpieczne w ciąży (jakoś nie ufam tym osłonkom :confused2:) ?? Coś mnie zaczyna pobolewać i nie wiem czy ktoś w ogóle podejmie się usunięcia :-(

Ja robilam sobie zeba z 1,5 mies tem, juz bedac w ciazy no i pytalam sie o usuwanie zebow bo tez mam kochane 8 do wyrwania. Dentystka powiedziala ze lepiej jest poczekac do konca ciazy bo teraz jest gorsza krzepliwosc krwi i latwiej o krwotok i babranie sie rany.

Ja mówię na to pampuchy ;-)

Ja tez mowie na to pampuchy hehe. Najbardziej lubie takie puste polane koktailem truskawkowym! :D Mniam!
U mnie dzisiaj faszerowana cukinia, jakos na slodkosci ostatnio wogole nie mam smaka.

A ja dzisiaj sie wkurzylam. Pediatra wyslala mnie z mlodym na wymaz z gardla + pneumocystoze. On ciagle mi na krtan choruje i ma kaszel od 3-4 tyg taki krtaniowy wlasnie. Powiedziala ze to moze to i trzeba zbadac. W laboratorium powiedzieli ze wymaz zwykly ok ale material na pneumocytoze pobiera tylko laryngolog bo to z krtani trzeba :/ Na szczescie tak sie zlozylo ze wizyte u laryngologa mamy 18-go ale obdzwonilam dzisiaj chyba wszystkie lab w Krk.

gosiane - ja miałam USG 2 tygodnie temu (2 USG), 3 tygodnie temu (2 USG).. W pierwszej ciąży miałam max raz na miesiąc, a czasem raz na 2.

martusia - mi znalazło na FB grupę, ale dopóki nie będzie ona tajna to się nie przyłączę :)

my dziś po wizycie u lekarza lecimy na obiad do mcdonald's :D

p.s. ja w ogóle nie mam smaków... tzn pożerałabym wszystko więc to chyba nie smaki ;) ale zjadłabym taki przysmak świętokrzyski - mniam! :)

To coś takiego:
0FHady2El8xqd2j0pX.jpgWSP-Spolem-Snack-Przysmak-Swietokrzyski-370-1.jpg

Dziewczyny... płaczę ze śmiechu :D Debiut Korwin-Mikkego w europarlamencie. Tłumacze "nie dawali rady" - TVN24

Załączniki

• 0FHady2El8xqd2j0pX.jpg
    0FHady2El8xqd2j0pX.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 48
  • WSP-Spolem-Snack-Przysmak-Swietokrzyski-370-1.jpg
    WSP-Spolem-Snack-Przysmak-Swietokrzyski-370-1.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć