• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Aza ja tez wlasnie mysle co u niej ale chyba niestety miala zabieg... jakby bylo ok to pewnie by wpadla do nas szybciutko :-(

Za mna mega gowniany dzien. Przez to niskie cisnienie ciagle robilo mi sie slabo i jeszcze doszla zgaga na przemian z mdlosciami :/ No poprostu zyc nie umierac... A jeszcze maz musial mnie dobic i wkurzyc konretnie wrrrr...

Swoja droga slyszalyscie o tym zestrzelonym samolocie? Co za masakra! Podobno na pokladzie bylo 80 dzieci :-(...

Ja tez o niej mysle. Przykro mi ze tak sie dzieje. Mam nadaieje ze zadna z nas nie bedzie miala juz zadnych problemow

Gosiane faceci chyba sa stworzeni po to by nas wkurzac ;-) o samolocie cos mi sie obilo, ale nie czytalam dokladnie. Zaraz znajde jakies info

Kurcze chciałam trochę się dziś rozpisać, a tu jak zaczęłam to goście przyszli i jeszcze na plaże mnie wyciągnęli:-) teraz wróciłam dopiero i padam.. plecki bolą :-(

agulqa_b to kiedy powiedzą płeć to też chyba dużo od lekarza zależy, bo niektórzy chcą być pewni..
Doggi ja po cichu też liczę na chłopca i na to, że chętnie pokaże co ma :-D

tak czytam i myślę sobie, że nie mam źle, bo ja nie czuję się jakbym była w ciąży, siedzę na L4 i nawet pogoda mi sprzyja.. póki co idę spać, bo jedyne co mnie dopada to senność zawsze i wszędzie ;-)

aob ja tam laseczke chciałam drugą co by stworzyć żeńską armię przeciwko staremu :)

Wiecie, jest jedno bardzo mądre zdanie, które pięknie opisuje moją osobę "stare to a głupie"...
Jutro przyjeżdża mój tata z kuzynkami i postanowiłam zrobić na jutro na obiad gołąbki bo chyba wszyscy je kochają a za mną chodzą od 2 miesięcy, no.. I głupia jestem i tyle zrobiłam około 35 golabkow z 2 kg mięsa zaczęłam o 18 skończyłam (prawie) pół godziny temu (lekko podgotowalam a na fest ugotuje jutro), ponadto żeby nie mieć za mało roboty zrobiłam ciasto murzynek przełożony powidlami sliwkowymi, krem bydyniowy domowej roboty oczywiście murzynek, krem i na to wiśnie całe bez pestek i paćki polewy czekoladowej.... Mam dość boli mnie wszystko idę zdychac

martusia trzyman kciuki za malucha, będzie dobrze!
Doggi mi się dziewczynka marzy do kompletu, ale kto będzie to będzie- byle zdrowe:-) to się nasiedzialas przy garach :-D ze też Ci się chciało hihi
Qrcze mi też caly czas agus w głowie siedzi...

Ja dzisiaj lecę na cytologie i z młodym na na kontrolę-waga, wzrost itd..
Co do żłobka już się jakoś mniej stresuje..31 lipca jest zebranie także wszystkiego się dowiem !:-) jeszcze muszę wyprawke skompletować żłobkową :-)
Już odliczam dni do wyjazdu...dokładnie 3tyg zostały, jednak morze;-)
Miłego dzionka!

reklama
Hej dziewczyny.
Ja od 6 na nogach. Filip nawet chwilki nie dał doleżeć. Akurat dziś męża gdzieś poniosło nad ranem i nie miał kto zabrać ode mnie tego małego budzika. Mam nadzieję, że w weekend nadrobię, bo snu to ja ostatnio potrzebuję jak powietrza.

Mi od paru dni puchną nogi. Tzn. nie fizycznie, tylko mam takie uczucie. Jak M. jest w domu to mizia mnie po stópkach i kostkach, ale z zasypianiem mam przez to kłopoty. Co za męczące uczucie.

Zapowiada się kolejny dzień upałów, trzeba by chyba pomyśleć o jakimś jeziorze;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry