• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Hey,
mnie od rana męczy nerka ale ja to mam często więc norma :) Nie mam planów na dzisiejszy dzień. Pewnie wezmę małego na rower.

Elutka gdzie nad morze jedziecie? My też za 3 tygodnie jedziemy nad morze ale jeszcze nie wiem gdzie.

reklama
Hej ja wczoraj zasnelam grubo po 1 a pobudka o 6. Filipiamama litosci nie maja te nasze dzieci. Znowu caly dzien bede myśleć i tym kiedy poloze się spac a to pewnie po 12 dopiero.Popoludniu jeszcze do laryngologa idziemy to musze byc przytomna.

Jak ja bym chciała nad morze sobie pojechać, ale nawet nie wiem jak się do tego zabrać. Gdzie się wybrać, jaki hotel zarezerwować, a może jakąś kwaterę. Nie mam kompletnie do tego talentu.

Doggi ale z Ciebie jedza z ta armia ;-) co do zarcia to murzynka kawalek moglabys podeslac ;-) ale fakt, robotna jestes. Jabym nie zrobila na pewno! Taki len ze mnie

Ja cale zycie chcialam coreczke, odkad jestem w ciazy chcialam chlopaka a teraz juz mi wszystko jedno. Byle cale k zdrowe sie urodzilo. Bobas to bobas, tak jak Nulini staralismy sie o dzidziusia :-)

Ja odkad jestem w ciazy nie mialam cytologii robionej. Mialam jeden cykl przed i zastanawiam sie czemu niektore z Was maja a inne nie?

Filipiamama ja za to od 6 walczw z bolem glowy i nic nie przechodzi :-(

U nas tez goraco i kolejny dzien sama w domu siedze :-(

Filipiamama ja zawsze jadę w ciemno i nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem noclegu :)))

Agulqa cytologii nie robią te co mają w miarę świeże badania i dobre wyniki.

femme, ja wiem, że to wszystko siedzi w głowie, ale ja sama siebie nie poznaję, jestem niepoprawną optymistką, wiecznie zadowoloną ze wszystkiego, cały czas radość, uśmiech, a tu takie głupie myśli ostatnio :baffled:

AZA, mnie na szczęście w obu ciążach głowa odpuszcza, tfu tfu!!!

agulqa, ano widzisz, a ja po liceum studia, najpierw w innym mieście, ale później wróciłam do Czewy no i 5 lat beztroski, mieszkanie z rodzicami, balangi, imprezy, cuuuudo :-D

A u mnie ciepło, ale zaś chmury :-(:-(:-(

Aza jedziemy do Rozewia-ofertę znalazłam na gruperze :-) termin 8-15.08 oby tylko pogoda dopisała :-D
Ja od jutra przez 2tyg będę sama z młodym bo tata wyjeżdża..ech
U mnie też ciepło, ale coś pochmurnie...
Ostatnio cytologie robiłam w 2013 jakoś na początku

Elutka to my będziemy jechać w tym samym terminie w te same okolice :))) Ciągnę zawsze w te rejony bo za każdym razem odwiedzam moje dziewczyny z forum, które mieszkają w Wejherowie, Sopocie i na Kaszubach :))) Nigdy nie odpuszczam :)))

Ale jestem do tyłu z tym wątkiem. Ja nie wiem jak Wy to robicie, że macie tyle czasu na forum... Nawet nie mam chęci nadrobić, bo zanim przeczytam to znowu naprodukujecie nowe posty.

reklama
Ale zazdroszcze morza!:-( tez chetnie bym sie wybrala ale nie damy rady finansowo na zadme wakacje :-(

Dzieki aza. Czyli ja moge nie robic ;-)

Nulini ja nie mam wiec za czym tesknic bo nie wiem jak to smakuje ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry