Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej ja wczoraj zasnelam grubo po 1 a pobudka o 6. Filipiamama litosci nie maja te nasze dzieci. Znowu caly dzien bede myśleć i tym kiedy poloze się spac a to pewnie po 12 dopiero.Popoludniu jeszcze do laryngologa idziemy to musze byc przytomna.
Jak ja bym chciała nad morze sobie pojechać, ale nawet nie wiem jak się do tego zabrać. Gdzie się wybrać, jaki hotel zarezerwować, a może jakąś kwaterę. Nie mam kompletnie do tego talentu.
Doggi ale z Ciebie jedza z ta armia ;-) co do zarcia to murzynka kawalek moglabys podeslac ;-) ale fakt, robotna jestes. Jabym nie zrobila na pewno! Taki len ze mnie
Ja cale zycie chcialam coreczke, odkad jestem w ciazy chcialam chlopaka a teraz juz mi wszystko jedno. Byle cale k zdrowe sie urodzilo. Bobas to bobas, tak jak Nulini staralismy sie o dzidziusia :-)
Ja odkad jestem w ciazy nie mialam cytologii robionej. Mialam jeden cykl przed i zastanawiam sie czemu niektore z Was maja a inne nie?
Filipiamama ja za to od 6 walczw z bolem glowy i nic nie przechodzi :-(
U nas tez goraco i kolejny dzien sama w domu siedze :-(
femme, ja wiem, że to wszystko siedzi w głowie, ale ja sama siebie nie poznaję, jestem niepoprawną optymistką, wiecznie zadowoloną ze wszystkiego, cały czas radość, uśmiech, a tu takie głupie myśli ostatnio
AZA, mnie na szczęście w obu ciążach głowa odpuszcza, tfu tfu!!!
agulqa, ano widzisz, a ja po liceum studia, najpierw w innym mieście, ale później wróciłam do Czewy no i 5 lat beztroski, mieszkanie z rodzicami, balangi, imprezy, cuuuudo
Aza jedziemy do Rozewia-ofertę znalazłam na gruperze :-) termin 8-15.08 oby tylko pogoda dopisała
Ja od jutra przez 2tyg będę sama z młodym bo tata wyjeżdża..ech
U mnie też ciepło, ale coś pochmurnie...
Ostatnio cytologie robiłam w 2013 jakoś na początku
Elutka to my będziemy jechać w tym samym terminie w te same okolice )) Ciągnę zawsze w te rejony bo za każdym razem odwiedzam moje dziewczyny z forum, które mieszkają w Wejherowie, Sopocie i na Kaszubach )) Nigdy nie odpuszczam ))
Ale jestem do tyłu z tym wątkiem. Ja nie wiem jak Wy to robicie, że macie tyle czasu na forum... Nawet nie mam chęci nadrobić, bo zanim przeczytam to znowu naprodukujecie nowe posty.