• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej laski!:)
Pół nocy chodziłam i nie mogłam spać, padłam po 3 a Młody obudził mnie już o 5.30. Padam ze zmęczenia!

Nie jestem w stanie Was nadrabiać - przy Antku po prostu nie mam kiedy.

Mi się marzył drugi chłopak.. no ale będzie parka. :) Powoli oswajam się z myślą o córce.

agulqa - ja miałam robioną cytologię ponad rok temu, więc teraz w ciąży nie miałam mieć robionej. Ale lekarzowi nie spodobały się upławy i tylko dlatego mi zrobił.

Chyba wszystkich non stop głowa boli.

Mój Mąż od środy nie pali. Masakra jakaś, bez przerwy się kłócimy bo nerwowy jest strasznie.

U nas dziś parno, chyba burza będzie.

Agulqa u nas ostatnio jest straszna kicha z kasą dlatego szukałam promocji...w tamtym roku nigdzie nie byliśmy i nie wiadomo jak będzie w przyszłym przy dwójce. .

doggi ale ty pracowita:D Ja jeszcze nigdy gołąbków nie robiłam, bo zawsze od mamy przywożę. Wydaje się pracochłonne:p

aza elutka dołączam do was za niecałe 3 tygodnie nad morze;) My uderzamy do Świnoujścia.

agulqua cytologie miałam robioną 3 mies. przed zajściem w ciążę, więc teraz nie muszę;)

nieobecna wytrwałości z mężem już nie palaczem - na początku będzie ciężko!

Ostatnia edycja:
Elutka pewnie, przed wyjazdem wymienimy się telefonami i się spikniemy :))) Dwa lata temu byliśmy w Jastrzębiej Górze i bardzo nam się podobało :)

Agulqa tak, nie musisz robić :)))

W Świnoujściu była fajna oferta na grouponie, ale niestety brak pasującego terminu.
Tasia ja też za dużo czasu nie mam, ale staram się choć troszkę nadrabiac tutaj :-D

Nieobecna ja tez mam uplawy i to dosc sporo. Ale hmm poza tym zadnych niepokojacych objawow

Elutka my z uwagi na kupno mieszkania i remont pozniej nie mamy szans na wyjazd w tym roku :-(

Ja właśnie rozmawiałam z małżonkiem, obiecał, że obejrzymy oferty i pojedziemy, ale jak będzie to się jeszcze okaże;)

Wy piszecie o upławach, wszędzie gdzie czytam też piszą, że na tym etapie są nawet wzmożone, a u mnie susza straszna. Niby to dobrze, ale czy powinnam się niepokoić?

reklama
Agulqa my też nigdzie nie wyjeżdżamy z tego samego powodu. Remont skończyliśmy w kwietniu, a teraz trzeba trochę zaoszczędzić na nowego członka rodziny.

Moje dziecko właśnie ogląda Teletubisie więc mam 20 min dla siebie:-D Ale taki upał, że nawet nie ma jak wyjść z domu, a na balkonie mamy cień po 13. Chociaż woda w baseniku się nagrzeje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry