• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Hej,

My co roku jeżdzimy do Dębek nad morze. W tym roku też planowaliśmy ale boje się że zniosę jajo w czasie podróży;) ok 700km. I zastanawiamy się czy Dębki czy Bukowina Tatrzańska bo tam bliżej ok 300km. Mąż jeszcze nie ma urlopu potwierdzonego, nic nie mamy zamówione, nie wiem jak to będzie. Jak zwykle na wariata hehe.

U mnie na marcówkach była jedna dziewczyna w ciąży z bliźniakami. Nawet byliśmy u niej w odwiedzinach w górach na 3 dni jak nasze dziewczyny miały ok pół roku:)

reklama
Ewi ja też mam nad morze około 700km, ale jakoś damy radę :-D W Dębkach jest fajna plaża;-)
W Bukowinie a raczej w Białce byliśmy w zeszłym roku weekendowo głównie na termach.. tam mam o jakieś 600km bliżej :-D
U nas też trochę na wariata, bo mąż urlopu podpisanego nie mam, ale obiecany więc powinno być ok ;-)

Elutka my ze względu na ciszę plus tą plażę a i GrubyDeLux;) jeśli Ci to coś mówi;) ja nie znoszę tłumów. Dwa lata temu szłam sobie spacerkiem po plaży z mężem i córką a tu dziewczyna z forum z rodziną sobie idzie;) poznałam ją ze zdjęcia i zaczepiłam;) Fajne spotkanie;) A boje się tak daleko bo mam ciąże wysokiego ryzyka. Dużo leżałam z krwiakami itd.

aob66 zawsze chcieliśmy z m mieszkać nad morzem. Tak sobie marzymy, że jak wygramy w totka, to sie przeprowadzimy gdzieś w okolice Trójmiasta ;)

Tasia001 moja kolezanka w realu spodziewa sie bliźniat po inseminacji i tez ma termin na styczen :)
Mi tez marzyły sie bliźnieta i nawet przy pierwszym in vitro podalismy 2 zarodki (zreszta tylko 2 mielismy), ale żaden nie chciał wtedy z nami zostać.

kasiekz dzieki za info. Mieszkam blisko Biedronki, wiec wstapie dzisiaj jak z pracy bede wracac. Moze będą...

Dziewczynki moze zrobiłby taka liste on line kto skad jest, co Wy na to ? Przypomniałam sobie o tej aplikacji na googledocs. Moze zrobie przykładowa tabelke, która jest dla wszystkich edytowalana, ale tylko dla tych, co maja link - czyli nas na wateczku. Mozna by wtedy tez przepisac dane z tej mało widocznej. Spróbuje załozyc i wkleje jako propozycje.

witajcie dziewczyny właśnie wróciłam ze szpitala masakra sam zabieg ok bo mnie uśpili ale przed te skurcze nikomu nie życzę takiego cierpienia myślałam że umieram tak bardzo bolało

byłam w 13 tyg. ciązy dziecko obumarło płeć chłopiec
w ostatnią sobote września odbędzie sie pochówek zbiorowy wszystkich poronionych dzieci w tym mojego synka Filipka miał 11,5 cm krep nie płyneła przez pępowinę zator .
teraz będę 8 tygodni na macierzyńskim ale nie tace nadziei i za 4 tygodnie staramy się nadal .
Życzę wam wszystkim zdrowych bobasków i bezproblemowych ciąż

reklama
Perelka chyba na liscie styczniowek jest skad jestesmy

Agus tak bardzo mi przykro. Wlasnie jedyne co mi przyszlo na mysl jak napisalas to jakis zator badz ostre zagiecie pepowiny przez co dzidzia nie dostawalaby tlenu i pokarmu. Co do skurczy, jak bylam w szpitalu dziewczyna na lozku obok czekala na zabieg. Piguly mowily jej ze skurcze maja taka sile jak przy porodzie, wiec niestety musza bolec :-( uwazam ze to piekne :-( Waszej strony ze zdecydowaliscie sie na pochowek, nke kazda kobieta ma tyle sily. Zycze Wam wszysytkiego najlepszego, ciesze sie ze jest w Tobie nadzieja i wierze ze Ci sie uda. Trzymam za Was mocno kciuki!;* kurcze, silna babka z Ciebie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry