reklama

Styczeń 2015

dziękuje za przyjecie;)

ja włąsnie zjadłam 3 kanapki popiłam herbatą i na deser cała tabliczke czekolady nussbeiser... ja jeszcze lekko nie ogarniam tego forum kiedyś byłam na innym w ciązy z Synek, jak tutaj się suwaczek wstawia?

reklama
ja właśnie dziś uświadomiłam sobie że pochłaniam codziennie po 4 lub 5 paczek paluszków z sezamem choć wcześniej ich w ogóle nie jadałam :-D

agus123 robisz sobie suwaczek, kopiujemy BBCode i wchodzisz w swój profil na bb forum i tam gdzieś z boku jest "edytuj sygnature" i w to wchodzisz i tam będzie okienko gdzie wklejasz link suwaczka wciskamy zapisz i gotowe :)

Aladynka Wcześniej opisywałem agus123 jak opisać powyżej kopia :) link do suwaczka jest w wątku niezbędnik ciążowy czy jakoś tak :)

to moja 3 ciążą a ja schize mam gorzej jak przy pierwszej oglądam wózki wanienki ciuszki odbija mi a jak by tego było mało to każe siedzieć mojemu obok mnie i patrzeć razem ze mną :-D

agus a ile lat mają Twoje pociechy,bo się nimi nie chwalisz :-pna suwaczkach

Ja też siedze i oglądam,na razie w necie i mogłabym już kupować,bo niby dużo mam ,ale zawsze coś wymyśle :-D

Ostatnia edycja:
To fajnie będą pomagać mamie :-) też mam brata,który urodził się gdy miałam prawie 17 lat,teraz kończy gimnazjum,bardzo się ze starszym bratem cieszyliśmy z jego narodzin,a teraz jak jedynak,bo my bratem już własne rodziny mamy i między moim synem,a młodszym bratem to tylko 5 lat różnicy

A jakbyś chciała zrobić suwaczki to tam gdzie ciąży tylko _WYBIERZ RODZAJ-trzecie od góry- wiek dziecka,robisz i też wklejasz w sygnaturę

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry