reklama

Styczeń 2015

reklama
Moja starsza wyrasta właśnie z 116, ale nie wiem ile waży, muszę ją zważyć jak wróci od babci. Młoda waży 12kg i nosi rozmiar ok 92. Jakoś ich nie mierzę. Rosną proporcjonalnie :-D

Ja już pod kołderką. W końcu brzuch nie boli. Aż mnie skręcało jak chodziłam, brrr.

Dziewxzyny, chyba nikt nie lubi brukselki oprocz mine, serio, nie znam ani jednej osoby :D

Co do smamow, to mnue w pierwszym trymestrze bardzo odrzucalo od slodkiego, wchodzilo mi samo slone I ostre. Teraz wszystko wrocilo do normy :) chyba poprostu hormony przestaly szalec. A wlasnie nie wiem, czy juz wspominalam, ale tarczyca mi sie juz sama naprawila, chyba poprostu obecnosc dzidziusia na poczatku zrobila mi take spustoszenie

Indi ja uwielbiam brukselke:-)

Umówiłam się w czwartek z dziewczyną którą poznałam na grze w necie i ma termin porodu kilka dni przede mną;) Znam ją ok 2 lat i nigdy jakoś nie przyszło nam do głowy się spotkać, dopiero teraz;) a mamy do siebie raptem 20km.

No mój ma Konrad ma ok. 110 i waży 20 kg to przy Waszych drobinkach to on grubas hehe...

Jezyk człowiek w pracy się wypala po pewnym czasie. ja też szczęśliwa, że nie muszę tam siedzieć :)))

Alecta fotografia fajna sprawa:))))

Ja czekam na sąsiadkę bo gramy w Rummikub :)))) Niestety zrobiła przerwę na zastrzyk dla dziecka i telefon do mamusi :))))

Doggi zawsze mozna skasowac lub podrzec ;-)

Alecta liczymy wiec na to ze przy Tobie wszystkie na zdjeciach bedziemy piekne ;-)

Jezyk, aza ja uwielbiam gry karciane ale tej chyba nie znam :-( a w kanaste gralyscie? Rodzinna gra m8jego dziecinstwa ;-)

reklama
Witam :)
W końcu pospalam normalnie :) ale fajne uczucie ;)
Zbieram się bo muszę jechać chlopakom pokupywac kapcie, dresy itp.i już mogą zaczynać rok szkolny :)

Agulqa- rummikub to gra planszowa, ale chyba jest jej odpowiednik w karty i to chyba remik ale dobrze nie pamiętam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry