reklama

Styczeń 2015

Dzień dobry :-) ja nie wiem jak ja będę miała wstawać o 7 żeby do szkoły zdążyć jeszcze pierwszy tydzień szkoły jestem bez auta :-/ śpie ile się da póki mogę haha :-D

Ewi fajnie :-) a w co grasz? :-D

AZA rummikub? Nigdy nie słyszałam :-P

Moja 122 i 23kg ;-) tak chyba w sam raz

Jezyk :-) dobrze ze udało się pospać

reklama
Hej hej witam sie po przerwie. My pospalismy do 8 dzisiaj!!! Szał ciał normalnie bo to sie prawie nie zdarza :)

Moj wazy 15,5 kg a wzrost hmm nie wiem, dawno się nie mierzylismy a teraz podrósł.

Ja w rummikub kiedyś dużo grałam z siostrą, też lubię.

Nie mam pomysły na dzisiejszy dzień, w sensie co by tu zrobić. Pogoda paskudna to nosa się nie chce wystawić z domu nawet.

Agulqa przecież my styczniówki wszystkie piękne jesteśmy :-D

My też dzisiaj do 8 pospaliśmy.
Teraz jak jest chłodniej o wiele lepiej mi się śpi.
Mąż już podał mi śniadanko.
Dzisiaj zaskoczył mnie kanapkami z łososiem i oliwkami mniam. :-)

W ogóle oglądam wystąpienie Tuska w sejmie i jak to o czym mówi przejdzie to chyba pierwszy raz pójdę zagłosować na po.
Chcą wprowadzić 100% ulgi na dzieci dla każdego bez względu na to czy płaci duży podatek czy nie, a na 3 i kolejne dziecko ulgę wyższą o 20%
Czyli przy trójce dzieci zwrot z podatku wynosiłby ponad 4000 zł.
W końcu coś konkretnego.

Hejo, też pospałam ;)

Obiecanki cacanki - wybory się zbliżają :-D Najlepiej spojrzeć wstecz i zobaczyć jakich cudów nie spełnili :-D

Zazdroszczę śniadanka - mój mąż wychodzi, gdy jeszcze dosypiam.

Pogoda rzeczywiście paskudna... dobrze, że nie muszę wychodzić...

Megami no zbliżają się, ale to ma wejść jeszcze w tym roku więc przed wyborami będzie wszystko jasne ;-)

Co do śniadania to niestety są to ostatnie dni mojego luksusu, bo w piątek mąż już do pracy wraca buuu.

Cześć środowo :happy2: pogoda nadal do dupy-15 stopni,ale przynajmniej nie pada,siedzę sobie z farbą na głowie i czekam
mój Miki to chudziak 130cm i 24 kg za to Anton 150cm i ponad 40 kg są zupełnie różni,ale ja też niczego sobie,a mąż szczupły

Ja się dzisiaj w końcu ładnie ubrałam i nawet umalowałam :szok: szok normalnie święto :-D :-D

ALECTA - wow jakie pyszne śniadanie

Ja śniadania tylko w weekend dostaje ale dobre i to ;-)

Słońce było i się zmyło ... :dry:

ja nigdy nie dostaje śniadania,bo mój mąż śpioch wczoraj miał wolne i ledwo przed 11 go z łóżka ściągłam,wcześnie wstaje tylko do pracy,na Formułe 1 i na ryby

reklama
Witam.

Ja juz po zrobieniu paznokci ;) będę tęsknić za moimi szponami :(

Jezyk no ja dziś tez wyprawkę dla Oli muszę ogarnąć ale nie chce mi się

Alecta właśnie w radiu o tym mówili jsk wracałam i się zastanawiałam czy dziś mamy prima aprilis ;)

Bada.m jakież śniadania nie dostaje nigdy bo stary jak ma wolne to pół dnia śpi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry