Nawet w domku jak sie mieszka to za plotem mozna trafic kretyna. Moj zadzwonil po straz pozarna jak robilismy male ognisko na kielbaski i to w dzien!
Mnie ostatnio stara krowa zadzwoniła po straż miejską, że liście palę.
Całe życie liście palimy, bo uwielbiamy ognisko, a tej się nie spodobało

Ale jakby mi zadzwoniła i doniosła na ognisko, na którym piekę kiełbaski, to bym rozszarpała, bo liście to jeszcze zrozumiem...
Doggi, to Ty się najadasz samymi tabletami

Mam "wujka" (przyjaciel rodziców) geja i w Polsce nie miał życia, teraz mieszka ze swoim partnerem w Czechach i nikt nigdy problemów z ich orientacji nie robił
Indi, a ja to bym od razu do opieki doniosła, niech się zainteresują... Patole z dziećmi trzeba kontrolować niestety...
sprite, no to nie kumam, o co się czepiają

A towarzystwo to stare mohery? Może nie mają innych rozrywek i tak sobie planują, komu tu życie uprzykrzyć...
AZA, ja też się zaczynam martwić o pogodę, czy się już limit słońca nie wyczerpał :-(
alecta, dobrze, że siedzisz w domku, zbieraj siły i odpoczywaj
Laski, co mogę brać na ból? :-(
Tak się cieszyłam, że mnie migreny omijają w tej ciąży, a od wczoraj tak mnie oko napiep*rza, że po ścianach chodzę :-(
Apap to sobie mogę wsadzić, nie działa, przed ciążą brałam 2xKetonal Forte, popijałam Solpadeiną i dopiero pomagało, a teraz się chyba wykończę :-(