• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi kolacja super!

Indi wesola rodzinka jak widac... szkoda slowa. Dlatego nie jestem za legalizacja ziola w pl.

Ja niestety nie mam takich prawdziwych przyjaciolek, ale zawsze w kaliszu sie z kolezanka spotykam. Mama janka 1,5roku :-D

Sprite wspolczuje sasiadow. My tez na jezykach juz bo nowi na calej wsi :-P ale ja mam gdzies. Chockaz nic tak przykrego mnie nie spotkalo poki co. No i ja bym nie wyrzucala tych kartek. A z administracja moze warto porozmawiac by jakis anonim czasem sie przeszedl i zobaczyl kto jak mieszka... w sensie z ktorych okien smieci leca...

Kasiek pewnie zazdrosco bo ich nie zaprosilas :-P

My w poznaniu nad soba kilka razy mielismy afere. Najgorzej jak ja o 4 wstawalam a oni o 23 zaczynali sie klocic i tak moglk nawet i do 3w nocy. Kiedys jakkes krzesla czyccks nawet bylo slychac ze lataja po mieszkaniu. Wtedy obiecalam sobie ze kolejnym razem dzwonke na policje, no ale zdazylismh sie wyprowadzic :-P chociaz same klltnie byly cxestsze u nich ale ten raz to przegiecie.

Doggi nic nie mow, u mnke w klatce w bloku gdzie sie przeprowadzimy srednia wieku tez +70 na czele z Ł babcia co siedzi cale dnie na lawce i pierdzkeli.... ostatnio jej ulubiony tekst to co nas sprowadzilo z poznania na wies. Przeciez tam takie dobre zycie, praca, zarobki itp a tu.... nosz kutwa.

Doggi ojjjj ja tez bym nie odpuscila

Sprite no wlasnie. Swoje zycie maja nudne wiec umilaja sobie. Ja teraz tez stopuje. Dzis na lawce pod klatka tez byla afera :-P

Język, tak. Jestesmy lokatorami. Jeszcze nie mamy prawa do wykupu.

Agulqa, ale to jakaś bzdura z tymi śmieciami, bo przed klatka i w ogródkach czyściutko! Chodzi o upierdliwość ludzi.

Chyba musze wyciągnąć mój poduszkę do karmienia, bo mi się juz zle w łóżku leży.

Hey, dziewczyny. Przepraszam, że się do Was nie odniosę ale jestem już w trasie od godziny. Wczoraj tylko Was nadrobiłam i cały czas pakowałam nas. Jedziemy jak Rumuny :))) Dobrze, że mamy kombi. Tylko ta pogoda tragiczna ale to norma, zawsze tak mamy na urlopie...

Nulini najpierw trzeba byc w ciazy a dopiero potem sa ruchy dziecka ;-)

Haha dobre dobre!!

Sprite nie zazdroszczę sąsiadów.
Ja na swoich na szczęście nie mam co narzekać.
Poza sąsiadem z naprzeciwka, który lubi sobie wypić i później drze się na żonę wszyscy są spoko i bardzo pomocni.
Zawsze od kogoś jakąś fasolke dostaniemy czy maliny, bo tu dużo osób działki swoje ma :)
No i dużo dzieciaków w bloku mamy w podobnym wieku więc można się zawsze z mamami zintegrować ;)

Co za noc miałam.
Takie mnie skurcze łapały, brzuch mi twardniał jak głupi.
Wzięłam jedną nospę, później kolejną i dopiero przeszło.
Normalnie miałam wrażenie, że okres zaraz dostanę i tylko patrzyłam jak zacznie się ze mnie lać :(
Dzisiaj jest lepiej chociaż trochę mnie jeszcze podbrzusze pobolewa, ale to nie jest to samo co wczoraj.

Sprite- to nawet i lepiej, że nie kupiliscie. Zawsze można porozgladac się za czymś innym. A jeśli chodzi o sąsiadów to nie daj im się i też walcz. Niech zobaczą że nie jesteś głupią gowniara którą można stlamsic. Walcz ich bronią.

Alecta- a jak teraz się czujesz?

Aza- to spokojnej drogi. A pogodą się nie martw, poprawi się. A gdzie jedziecie(do jakiej miejscowosci) bo zapomnialam.

Miłego dnia dla wszystkich

Sprite wiem doskonale o co chodzi i rozumiem. Ludzke sa pod tym katem okropni.... zrobia wszystko bo innym dopiec :-\

Aza bawcie sie dobrze i dbajcie o bobasa :-) wiem cos o jezdzeniu jak rumuny, my naszym kombi przeprowadzalismy sie z poznania do ina :-P

Alecta ja wczoraj tez wzielam dwie nospy bo brzuch mnie bolal. W nocy niby mnie mniej bolalo ale cos tez czulam. Dzidzia za to od wczoraj wieczorem do dzs do 6 plywala ciagle. Deszcz pada, zmiana cisnienia, ochlodzilo sie i chyba spac nie mogla i fikala :-P

Nawet w domku jak sie mieszka to za plotem mozna trafic kretyna. Moj zadzwonil po straz pozarna jak robilismy male ognisko na kielbaski i to w dzien!

Mnie ostatnio stara krowa zadzwoniła po straż miejską, że liście palę.
Całe życie liście palimy, bo uwielbiamy ognisko, a tej się nie spodobało :baffled:
Ale jakby mi zadzwoniła i doniosła na ognisko, na którym piekę kiełbaski, to bym rozszarpała, bo liście to jeszcze zrozumiem...

Doggi, to Ty się najadasz samymi tabletami :-D Mam "wujka" (przyjaciel rodziców) geja i w Polsce nie miał życia, teraz mieszka ze swoim partnerem w Czechach i nikt nigdy problemów z ich orientacji nie robił :no:

Indi, a ja to bym od razu do opieki doniosła, niech się zainteresują... Patole z dziećmi trzeba kontrolować niestety...

sprite, no to nie kumam, o co się czepiają :dry: A towarzystwo to stare mohery? Może nie mają innych rozrywek i tak sobie planują, komu tu życie uprzykrzyć...

AZA, ja też się zaczynam martwić o pogodę, czy się już limit słońca nie wyczerpał :-(

alecta, dobrze, że siedzisz w domku, zbieraj siły i odpoczywaj :tak:

Laski, co mogę brać na ból? :-(
Tak się cieszyłam, że mnie migreny omijają w tej ciąży, a od wczoraj tak mnie oko napiep*rza, że po ścianach chodzę :-(
Apap to sobie mogę wsadzić, nie działa, przed ciążą brałam 2xKetonal Forte, popijałam Solpadeiną i dopiero pomagało, a teraz się chyba wykończę :-(

reklama
dzień dobry! nie wiem czy dobrze trafiłam z przywitaniem się :>
pierwszy raz trafiłam na to forum 2 lata temu, gdy byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem ;) i tak mnie dziś tknęło by poszukać nowego wątku :)
no więc jestem mamą prawie 1,5 rocznego Miłka i czekamy na rodzeństwo :) termin na 27 stycznia ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry