• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Jezyk dobrze ze z małym ok, do szpitala lepiej nie chodzić, bo jeszcze coś nowego można złapać. Ja jestem na świeżo w temacie, dziewczynka z sali obok w trakcie pobytu złapała jakąś jelitowke. Ale w sumie na własne życzenie, bo biegała i bawiła się ciągle z taka inna dziewczynką, która przyszła z wymiotami i biegunka.

My juz od poniedziałku w domku. Zakarzeniu winna była oczywiście e coli. Na szczęście wyleczyliśmy. Obym długo nie musiała wracać do szpitala.

W innej sali leżała pani z 13 miesięczną dziewczynka. Wiecie ile ta dziewczynka spała? W dzień z 5-6 razy nawet po godzinie i w nocy ciągle 12 godzin. Praktycznie ciągle spala. Spala albo ryczała, bo matka ciągle grala na telefonie.

U Was w szpitalach na oddziałach dziecięcych też są szyby pomiędzy salami. Zle rozwiązanie moim zdaniem, wszystko słychać, wszystko widac.

reklama
Witaj Martusia!

Jezyk, dobrze, ze z Franiem OK.

Sylwi, super, ze juz w domu.

Agulqa, moj juz od kilku tygodni zachowuje sie, jakby mial jeden wielki skok. A ostatnio juz samego siebie przechodzi. Bylo juz lepiej, budzil sie w nocy tylko raz o 3,_a teraz znowu co 2 godz. Dzisiaj jak sie zaczal drzec o 5 t dopiero o 6 zasnal. Juz nawet moj maz, ktory jestvoaza spokoju byl wsciekly, bo nie umial go nijak uspokoic, ja siedzialam i ryczalama mlody sie darl. Mleka straszna. Do tego w dzien malo co spi. Nie wiem, kiedy to sie skonczy :(

Emilchen, ciesze sie, ze u Was wszystko w porzadku.

Susel, chcesz sie zamienic na,dzieci :D ? Juz od dluzszego czasu gul mi skacze z zazdrosci

Indi ja sie całą ciąże modli£am by moje drugie dziecko było grzeczniejsze niż pierwsze.niestety Nina nadrabia za grzeczną siostre i jeszcze kilkoro innych dzieci swoją żywiołowościa i problemami.

izuchna byłam dzisiaj u pediatry - powiedziała żeby karmić bebilonem dha na zmiane z moim i nie jeść nabiałów. Kciuki żeby z pępuszkiem wszystko ok było.
agulqa_b to też silny że już się chociaż te dwa razy przewrócił :) moja jedynie z plecków na boki kombinuje ale to wszystko :)
Suseł czyli Twoja Mała była całkowicie zdrowia tak? Po prostu taką drobną urodę miała? My dzisiaj zważyliśmy małą u pediatry od 25.03 przybrała 80g, w porównaniu do Twoich 100 na 3tyg to dużo, ale i tak jestem zaniepokojona.
Indi a płacze Wam tak tylko w nocy czy w dzień też? Współczuję bardzo

reklama
Indi, bez kitu, my mamy bliźniaki!!! Z moim Potworem juz było w nocy lepiej, to znowu od dwóch dni budzi się co godzinę - dwie!!!
KREW MNIE ZALEWA!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry