reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczeń 2015

Śnieg…ale chociaż nie wieje jak przez ostatnich kilka dni. U nas noce idealne, już chyba piąta z rzędu cała przespana. Piotruś zasypia przed 20 i budzi się koło 6 :-) Życzę Wam wszystkim takiego dziecka ;-)
Jedyne co to czekam aż zacznie się przewracać z brzuszka na plecy bo póki co nic..

reklama
Mojej się to udało dwa razy, ale tylko dlatego ze była pod katem na kanapie. Jak leży na bardzo płaskim to nic z tych rzeczy.
U nas dalej wieje, pada deszcz, śnieg, grad. Wszystko co możliwe. Juz czwarty dzien siedzimy uziemione w domu.
Jutro muszę na zakupy isc, wiec siła rzeczy spakuje mała w auto i w długą....

Pogoda rzeczywiście tragiczna :-p my oprócz wtorku wychodzimy codziennie
G zaszczepiony,upłakał się bidulek ale co zrobić.Poza tym wszystko ok. waży 6100 czyli przybrał 1100 g przez 6 tygodni,a sucha skóra nadal jest na policzkach i rączkach ale na razie tylko pielęgnacja
G też na razie się nie przewraca ,ale wszystko w swoim czasie ;-) za to ciągle gdy złapiemy go za ręce podciąga się do siedzenia ,a gdy tak siedzi to się szczerzy szczęśliwy :-)

U nas odwrotnie, za ręce podciągany leci jak kłoda, w ogóle łebka nie podnosi, ale turla się z brzucha na plecy i coraz dłużej wytrzymuje na brzuszku :tak:

To ja muszę pochwalić mojego Oskarka bo on to mocarz. Trzyma główkę samodzielnie od urodzenia tak samo trzyma w górze ja twardo leżąc na brzuszku. Od 8 doby życia przewraca się z brzuszka na plecki. Bezproblemowo siada trzymając się moich rąk. :-)

U nas jakis dzien dobroci I milosierdzia dla bidnych rodzicow. Gremlin obudzil sie o 3.40 I potem spal do 7, dzisiaj robil kupe 3 razy, teraz sobie spi. Jak nie moje dziecko :)

Nasz glowe trzymal pros to od urodzenia, tylko mu sie gibala troche, ale on taki maciupci byl, to bylo mu lzej. Zaczal sie przewracac z brzuszka na plecki w 7 TYG, a pleckow na brzuszek 2 TYG pozniej.

Pogoda super, siedzimy sobie w parku w sloneczku :)

Załączniki

• 1427991325331.jpg
    1427991325331.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
Jagoda od kilku dni uskutecznia króciutkie drzemki,20-30 minut i wielce wyspana...mam nadzieje że wróci dłuższe spanie bo w takim czasie to niewiele można zrobić...

Susel, to moj tak od dluzszego czasu ma, jak zasypia to ja posladami klaszcze z radosci, ze wreszcie cos w domu popchne, a tymczasem zanim pomysle, co jest najpilniejsze do zrobienia, to potwor sie budzi

reklama
Do góry