Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja dopiero jem śniadanko,bo w niedziele mąż ma dyżury i on wstaje rano z Gniewkiem :-),a on już po drzemce,bo wstał o 6:20,więc wstałam dopiero z nim po drugiej pobudce o 9
My używamy chusteczek toujours sensitive z lidla, za 80 szt 5zł, nie pachną niczym i są w sam raz nawilżone. U nas dużo ich nie idzie... Moja gwiazdka miała wczoraj stan podgorączkowy, ale oprócz cieplejszej główki, to była pogodna i w sumie jak zawsze, więc nie wiem co to, bo innych objawów nie ma. Dziś temperatura jest prawie ok, może ze trzy kreski więcej, wczoraj rano i na noc Pedicetamol dostała. Może ząbek kolejny... Spała dziś idealnie, może to przez tę temp., bo pierwsza pobudka po 5 rano, też je na śpiocha, a druga to już przed 10. Dała pospać w niedzielę.
Dlatego wiem, jak to jest z takimi dziećmi... Może pocieszy Was drogie mamy wymagających maluchów, że moja po burzliwym okresie niemowlęcym do tej pory jest grzeczną dziewczynką. Także są dobre prognozy na przyszłość
A już prawie czerwiec...