Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U alergologa już byliśmy - porażka, jedynie co się dowiedziałam, że dziecko nie wygląda na chore, jest duży na swój wiek i mam obserwować dziecko... Już się umówiłam do innego lekarza, ale do tej pory byliśmy już u czterech to albo patrzą na mnie jak na świruskę, albo straszą, że bagatelizuję i chrypka może być objawem niedrożności oddechowej... Bujamy się już tak 2 miesiące
u nas dzis osluchowo juz ladnie tak ze jutro chyba wychodzimy. musimy tylku kupic nubilizator do inchalacji zeby tu juz nie przychodzic
zuzanna zycze Ci zebys szybko dobrego lekarza znalazla
Zuzanna witaj ;-) Tak jak dziewczyny radzą, proponuję konsultacje u innego lekarza.
U nas chorób brak póki co, ale zębów także brak :-) Czekamy cierpliwie.
Dzisiaj głowa mi pęka, nie wiem czy to ciśnienie czy coś innego ale zwariować idzie. W takich chwilach żałuję, że dzieci nie mają wyłącznika :-(
Ja jestem taka zła bo w piątek powinnam mieć macierzyński na koncie,a tu dupa aź zadzwoniłam do zus i poinformowano mnie,że do końca tygodnia otrzymam
Wiecie jak to jest gdy się czeka na kasę jak na zbawienie