Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

?? Chyba w worek na kartofle
.Doszedł link, widziałam i sukieneczka ekstra. Ja wesel tez poki co zadnych na horyzoncie nie mam i tez dobrze bo:Aaga to moge ci wyslac na gg linka;-)jesli jestes dostepna;-)
juz to zrobilam i tak;-)dobra spadam;-)
.Kreacja w sam raz, trochę szrobura, ale na czasieJa to się cieszę, że nam żadne wesele aktualnie nie wypadło, bo mało brakowało. W co ja bym sie teraz ubrała?? Chyba w worek na kartofle
.

Nawet mi nie mów, my mamy teraz wesele, potem jedziemy na te grzyby, w październiku roczek chrześniaczki męża i w listopadzie roczek chrześniaka męża. Już mam dreszcze.b. brak wolnej kasy na prezent.

;-)tez mi szkoda kasy ale mam Xandii:-)
;-)a wesele najlepszego kumpla Mariusza i nawet nie bralismy pod uwage,zeby nie isc.W ogole sa super oboje...Dagmara jest boska
;-)Niestey nie mogli byc na naszym bo byli w Stanach ale nie zapomnieli o zyczeniach i hojnym wkladzie
;-)Jestesmy tez zaproszeni na nastepne wesele za tydzien- inne juz towarzystwo wiec kreacje moglabym wykorzystac jeszcze drugi raz
;-)ale szczerze to nie przepadam za weselami;-)zwlaszcza takimi w remizie strazackiej
i jeszcze gdy nie znam zbytnio towarzystwa;-)no wiem paniusia ze mnie
A suknia slubna jako jednorazowy zakup tez mi juz wystarczy

Bo pewnie sie poznali na Tobie, ze tyle na imprezach pijesz to sie nie opyla;-)ja na szczescie nie mam tego problemu bo mnie nikt nie zaprasza![]()
(zarcik) ale skromnisia:-), u mnie tez tak byłoSkakanka dlatego ja wolę chodzić na wesela i być po tej "lepszej" stronie kamery
Ale jak jest fajne wesele i doborowe towarzystwo to super.
Tak nieskromnie mówiąc, było u mnie![]()

Tak nieskromnie mówiąc, było u mnie![]()
Ale na pewno nie tak fajnie jak u mnieale skromnisia:-), u mnie tez tak było![]()

;-)