sunflower21
Fanka BB :)
@Rogata1298 widać, widać! cichutko gratuluję 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać widać :-) To z porannego moczu? Który dc? :-)Zobacz załącznik 1229514
Coś tam widać chyba nie?
Właśnie z porannego nie,zrobiłam o 14 dzisiaj. Dziś 35 dc a cykle 33 dniowe mam. Test dwa dni temu wyszedł negatywnyWidać widać :-) To z porannego moczu? Który dc? :-)
Tak w sobotę będę robić właśnie razem z progresteronem żeby włączyć luteinę@Rogata1298 super!będziesz sprawdzać przyrost?
W poniedziałek wybiorę się na progesteron bo to będzie 8 dni po owu (jeżeli była na pewno), jaki wynik można uznać za potwierdzający? To będzie mój pierwszy raz![]()
Z tego, co czytałam to różnie mówią na ten temat ale większość jednak, że jak jest powyżej 10 to znaczy, że owulacja była@Rogata1298 super!będziesz sprawdzać przyrost?
W poniedziałek wybiorę się na progesteron bo to będzie 8 dni po owu (jeżeli była na pewno), jaki wynik można uznać za potwierdzający? To będzie mój pierwszy raz![]()
Ja te bede testować 28.01 !!!Siedzę jak na szpilkach, bo jestem 8dpo. Testuje 28.01 jeśli @ nie przyjdzie także.. muszę wytrzymać, nie bede robić testow za wcześnie przynajmniej tego się trzymam jak narazie![]()