anyżowa
Fanka BB :)
I ja, tak samoJa mam mało normalnych majtek - zazwyczaj biegam w stringacha w nocy śpię bez
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja, tak samoJa mam mało normalnych majtek - zazwyczaj biegam w stringacha w nocy śpię bez
![]()
To zdecydowanie musi działaćTeżmiałam tak raz
![]()
Oj wkurzyłam się tak było fajnie, a tu taka niespodziankaTo zdecydowanie musi działać100% skuteczność
![]()
Ja się w takich sytuacjach zawsze śmieje do męża "no kochanie, rzutem na taśmę"Oj wkurzyłam się tak było fajnie, a tu taka niespodziankaale jak już zauważyliśmy to było po przyjemnościach
![]()
Testy w PL są za tanie, to jest powód?Jestem straszna....jakieś 3-4 dni po owulacji a ja już mam ochotę sikaćniech już będzie piątek
![]()
Acard 150Aspiryna![]()
Ja Acard 75 biorę cały czasAcard 150![]()
Możecie się śmiać ale mi jak sie zdażyło że spóźniał się okres to zawsze pomagała gorąca kąpiel- dobre pół godziny rozmiękania w takiej wodzie i działania łóżkowe ze swoimNo ba!Ty zdaję się też czekasz na okres, może ciepła kąpiel ? Albo załóż stringi na noc?
![]()
I u mnie takie akcje pomagały, więc ja jak najbardziej się nie śmiejęMożecie się śmiać ale mi jak sie zdażyło że spóźniał się okres to zawsze pomagała gorąca kąpiel- dobre pół godziny rozmiękania w takiej wodzie i działania łóżkowe ze swoim![]()
przeważnie już na drugi dzień przychodziła miesiączka