Sharley
Fanka BB :)
Raczej nie mam porównania, ale nic nie piecze, nic nie boliA masz porównanie z jakimiś innymi lubrykantami? Opłaca się?![]()

Czasem na allegro idzie go dorwać w spoko cenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej nie mam porównania, ale nic nie piecze, nic nie boliA masz porównanie z jakimiś innymi lubrykantami? Opłaca się?![]()
Mam za sobą 5 poronień. Jak beta spadała, to oznaczało tylko jedno. Nie wiem jaka specjalizacje miał. Ja bym go nazwała "ziomuś na słuchawce"W ogóle zanim zdążyłam powiedzieć jeszcze że czekam na poronienie to powiedziałam że spadła mi beta i podałam wartości, a on ,,no niby nie powinna spaść ale czasami to tak jest może znowu podrośnie" po czym dodałam że mam odstawione leki przez swoją ginekolog i czekam na krwawienie to on na to " no tak, no tak". Mój mózg próbuje w tej chwili ogarnąć co to była za teleporada i jakim cudem był to ginekolog![]()
![]()
Szczęście, że nie wszystko i wszystkich musimy ogarniaćno spoko myślałam, że mówimy o jednej tej samej osobie
Swoją drogą trafiasz na dziwnych ludzi w swoim życiu. Jedna przyjaciółka nie rozumie, że nie chcesz rozmawiać o staraniach nawet jak ją o to wiele razy prosiłaś. Druga się stara o dziecko biorąc tabletki anty czyli nie ma nawet podstawowej wiedzy z biologii, znajomi mówią twojemu facetowi, żeby się z tobą nie starał o dziecko, teściu ci mówi, żebyś szła do pracy w agencji towarzyskiej, twój facet lata z gołym penisem przed kolegami
ja to chyba jestem za stara już i poprostu tego nie ogarniam
I dziękuję, że mam wokół fajnych ludzi![]()
O jak mnie to piekłoMy używamy z FertilSafe Plus![]()
nie mówię, że nieSzczęście, że nie wszystko i wszystkich musimy ogarniaćW wielu domach są smaczki, których nikt nie chce wyciągać na światło dzienne. Ja szanuje ludzi, którzy mówią jak jest
. Znam ludzi z bardzo różnych domów i w wielu z nich są historie wywalające oczy z orbit. Sama mogłabym trochę ciekawych opowiedzieć
nie mówiąc o zaskakujących znajomych, którzy mają masę niesamowitych zalet i są wspaniałymi ludźmi ale też potrafią zaskoczyć
Jesteśmy tylko ludźmi
![]()
Ja widzę, że u mnie 2.01 nie zostało uzupełnione, a ja już czekam do kolejnego testowania@agatka234 @Dorka66 @CaroShell testowałyście wczoraj/przedwczoraj?
KALENDARZ - 17.01.2024:
1.01.
2.01. @Lily_of_the_valley
3.01
4.01 @sylwica1410
@spoko23
@królowa_kresek
![]()
5.01 @anela92
@dorota8
@karletka
6.01
7.01
8.01 @madziulix
9.01
10.01
11.01 @wero1234
12.01 @aurii_orelii
@anyżowe_love
13.01 @dosiasamosia
️@Kosinka94
@CaroShell
14.01 @KaMaLi
15.01 @agatka234 @Leanne
16.01 @AS39
@krasulkaa
@Dorka66
17.01 @inka855
18.01 @Mademoiselle_Nika
@Marzenaaa12
19.01 @Chce_byc_mama_wielu
20.01 @Carmen2412
21.01 @aniuulka236
22.01 @kajuchnaz
23.01 @Sharley
24.01
25.01 @Motylkowa! @Aksamitka28
26.01 @Papatk_a @Carolina123 @kicikocia
27.01 @amusedxxx @fckathy @nieznośne_poplątanie
28.01 @spekoppar_ @Lolka_karolka
29.01 @moonmonkey @wiolaho @Lilli2
30.01 @Lily_of_the_valley @Kasienkaol @AnitaaP. @moniamarzyo2dzidzi
31.01 @zarathos
LEGENDA:
- ciąża
- okres
- negatyw/brak okresu/cykl bezowulacyjny
ŁAWKA REZERWOWYCH / PAUZA:
@annn1
@Kitsune
@Marcela.marcela
@KiedysZaciaze
@Aileen28
@Sanderson
@wrobelmm
@Haynee86
@MyszkaMiki30
@Klemensa
@Magdalena09
@królowa_kresek😉🙃
@Karolina_123
@Love_sun
Moja ulubionaJa uwielbiam wodę Nestle Pure Life ma taki jakby słodki posmak![]()
No to trzeba działać skoro takie dobre warunki!Ja widzę, że u mnie 2.01 nie zostało uzupełnione, a ja już czekam do kolejnego testowania
Proszę o przepisanie z 30.01 na 28.01
Byłam dziś na monitoringu (14dc) i okazuje się, że już po owuwczoraj, w nocy, albo dziś rano nawet..
Nie zapytałam o endo, a na kartce mam napisane, że 10,5mmto u mnie jakis rekord
długo miałam 6mm max... Taka piękną poduszeczkę mam do zagnieżdżenia...
Dzięki za przejęcie wątku![]()
Szkoda słów...Matko co to była za wizytazadzwonił lekarz godzinę wcześniej i pyta co mi jest. Ja zaczynam mówić, że chce skierowanie na betę ( nie zdążyłam nic powiedzieć) przerywa mi a ja usilnie próbuje powiedzieć co się dzieje i że czekam na poronienie. Nic nie zapytał nawet jak się czuje kompletnie zero. Tuż przed odłożeniem przez niego słuchawki zdążyłam rzucić że potrzebuje chociaż 2 skierowania żeby sprawdzić jak spada. Wypisał i z tekstem to tam sobie pani jakoś je zrobi i do widzenia, odłożył słuchawkę
nie zdążyłam nawet nic odpowiedzieć... I po co była ta konieczność teleporady z ginekologiem
![]()