Marzenaaa12
Fanka BB :)
Tak. ja miałam ccA jest tu może ktoś po cc???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. ja miałam ccA jest tu może ktoś po cc???
Rozumiem. Nie ma co się nakręcać i rozpatrywać negatywnych scenariuszy (i tak, wiem że łatwiej mówić niż samemu robić) - musi być dobrze. Nie ma innej opcjiStymulację z racji niedrożnego jednego jajowodu. I owu była z obu![]()
Dziękuję, w końcu musi być dobrze l! Każda z Nas na to zasługujeBędzie dobrze, zobacz ile osób wysyła CI dobrą energię! Cieszę się na te betę, jak na swoją![]()
Ja zawsze biorę najgorsze opcje pod uwagę. Mój mąż tego we mnie nienawidzi a ja nie umiem inaczejRozumiem. Nie ma co się nakręcać i rozpatrywać negatywnych scenariuszy (i tak, wiem że łatwiej mówić niż samemu robić) - musi być dobrze. Nie ma innej opcji![]()
Ja zawsze wszystkim pisze:Nie martw się! Musi być dobrze!Ja zawsze biorę najgorsze opcje pod uwagę. Mój mąż tego we mnie nienawidzi a ja nie umiem inaczej![]()
to tak jaj ja trocheJa zawsze biorę najgorsze opcje pod uwagę. Mój mąż tego we mnie nienawidzi a ja nie umiem inaczej![]()
„Kochanie, zawsze chciałeś mieć dużą rodzinę, prawda? PRAWDA?!”Dziękuję, w końcu musi być dobrze l! Każda z Nas na to zasługujena razie zastanawiam się jak przygotować męża na możliwość bliźniaczej ciąży
![]()
Mam nadzieję, że dalsze badania coś wyjaśnią. Zdrowiej!Dziękuję za wszystkie kciukiNiestety dzisiejszy dzień, z przyczyn niezależnych od nas, nie przyniósł rozwiązania i temat przeciągnie się min. do połowy marca
Byłam też u lekarza w sprawie mojego brzucha - dostałam skierowanie na USG i masę badań krwi, które lekarka zaleca mi zrobić w związku z tym wzdęciem i koniecznie nim zaczniemy stymulację do ivf, żeby była pewność, że mój organizm jest gotowy na taką dawkę hormonów.