mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
czekamy jutraJa zawsze biorę najgorsze opcje pod uwagę. Mój mąż tego we mnie nienawidzi a ja nie umiem inaczej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czekamy jutraJa zawsze biorę najgorsze opcje pod uwagę. Mój mąż tego we mnie nienawidzi a ja nie umiem inaczej![]()
Co to oznaczaMi gdzieś migło że 2024 jest rokiem karmiczny.
No ja liczę na to, że jak było tyle czasu niepowodzeń to teraz się los odwróciCo to oznacza![]()
O to samo miałam zapytaćCo to oznacza![]()
ja tez nie bardzo mam z kim rozmawiać. Ślub brałam mając 28 lat. Od razu po od swoich rodziców kiedy dzieci itp. Od mamy słyszałam że już stara się robię. A jak przyszła pandemia i powiedzieliśmy w 4mcu że jestem w ciąży to było tak: no nie żartuj teraz, nie boisz się??O roku 2023 mogę powiedzieć to samo.
Były wspaniałe chwile. Niestety były i te gorsze. W rok 2023 weszłam z nastawieniem bojowym, pozytywnymi myslami. Niestety zakończenie nie miało happy endu.
Rok 2024 zaczęłam bez nastawienia, raczej ze smutkiem, żalem i bólem w sercu. Tym razem może zakończenie będzie kontrastem.
Forum również daje mi poczucie braku samotności w tych zmaganiach. Tutaj czuję, że jestem rozumiana.
Uwielbiam kreski, miałam przerwę, myślałam że to coś da dla głowy. Jednak przez dlugi czas kontaktowałam się z większością was na priv. Bo w realnym świecie nikt nie rozumiał moich rosterek, bólu i tego codziennego uczucia pustki z uwagi na brak upragnionej ciąży. Nawet nie zdajecie sobie sprawy, ile razy chciałam odejść. Nie mogłam, bo potrzebuje Was i waszego wsparcia, głosów rozsądku, rozmów o kupie i o nieudanych cyklach.
U
tak w realnym świecie o różnych problemach. Fora fajna sprawaja tez nie bardzo mam z kim rozmawiać. Ślub brałam mając 28 lat. Od razu po od swoich rodziców kiedy dzieci itp. Od mamy słyszałam że już stara się robię. A jak przyszła pandemia i powiedzieliśmy w 4mcu że jestem w ciąży to było tak: no nie żartuj teraz, nie boisz się??
a teraz pyta o 2. Bo mały nie może być jedynakiem. Jak by się tak dało że pyk i jest. A niektorym uda się szybko innym nie.tak w realnym świecie o różnych problemach. Fora fajna sprawa![]()