Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
A ja nadal czekam na wyniki nasienia.
Wizyta u giną w środę oby do tego czasu już były bo oszaleje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie rozwinę bo nie pytałam akurat i to. Miałam miliony pytań i jak już powiedział, że fajne to co będę drążyćA rozwiniesz co znaczy endometrium zgodne z beta? Jaka jest zależność?
No i jeszcze raz gratulacjewszystko będzie dobrze
A pękły na obu?Nie rozwinę bo nie pytałam akurat i to. Miałam miliony pytań i jak już powiedział, że fajne co co będę drążyćBardziej mi zależało na tym czy na obu pękły pęcherzyki
![]()
Po takim czasie dopiero? Nie myślałaś zmienić lekarzy?Czuje, że wszystko jest dobrze!
Bardzo bym chciała mieć taki progesteron jak tyu mnie zwykle był na poziomie 9 - 11. Dopiero teraz dopatrzyli się niedomogi
![]()
Dzień dobry! A raczej już dobry wieczórDzień dobry Dziewczyny,
udało Wam się wypocząć podczas weekendu? Moj nie był wolny, bo miałam egzaminy zaliczające z kursu, który sobie wymyśliłam - jeszcze pół roku i znowu będę miała wszystkie wolne weekend! Nie mogę się doczekać
Na dzisiaj mam dwa małe marzenia:
1. Aby przestały mnie boleć żebra i zeszła „opuchlizna” z brzucha (już jest znacznie lepiej, niż choćby tydzień temu, ale nadal nie idealnie. Mam nadzieję, że za tydzień będę mogła wrócić do ćwiczeń i normalnego funkcjonowania).
2. Żebym w końcu dostała okres! - jeszcze nigdy, w dotychczasowym życiu, tak bardzo go nie wyczekiwałam![]()
A Wy jakie macie „marzenia” na ten tydzień?
Koncentracja 50 ml- podano połowę z tego bo 0,5 ml, ruch PR+ps - 65. To są wyniki po preparatyceOgromne gratulacjepoglądami forum z boku bo już dawno nie testowałam mieliśmy przerwę w staraniach. Teraz też jestem po iui ale marne szanse, bo podano tylko 1,6ml plemników z ruchem postępowym. Mogę wiedzieć jaki wynik Tobie przyniósł ciążę ? Pozdrawiam
![]()
TakA pękły na obu?
Do dzieła!Dzień dobry! A raczej już dobry wieczór
Weekend jakoś zleciał, dosyć aktywnie. Ale wczoraj zaskoczył mnie śluz płodny! W 11dc, jakieś dwa dni za wcześnie. Zaczęłam więc robić owulaczki i były już dosyć ciemne. Za to dzisiaj w południe taki pik! Jutro owu
A Tobie życzę żeby okres się w końcu pojawił![]()
robiliście prywatnie? Mówili kiedy wyniki? Wiem, że pisałaś, że rozszerzone dłużej ale podstawy?A ja nadal czekam na wyniki nasienia.